Hlavní obsah

Časopis nabídl čtenářům sex zdarma

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERN

Švýcarský časopis Okay splnil sen každého čtenáře pánského magazínu. Ke svému dvacetiletému výročí totiž nabídl všem svým věrným příznivcům sex zdarma. Nejprve uvažoval o jiných dárcích v podobě cédéček nebo plakátů, ale zavrhl je s tím, že jsou to laciné a profláknuté triky obyčejných časopisů.

Foto: Petr Kameníček
Článek

"Chtěli jsme nabídnout něco, co by pokořilo bonusová cédéčka a plakáty, které běžně nabízí naše konkurence," prohlásil Pietro Attardo, tiskový mluvčí magazínu.

Zájemci se mohou hlásit v redakci, kde jim bude předán poukaz do speciálního erotického studia, v němž budou mít nabízené služby gratis.

"Je to ostudné, tento časopis nemůže být nadále považován za časopis pro dospělé," prohlásil rozhněvaný poslanec Heiner Studer.  

Strach z reklamy

Většina čtenářů se o lákavé nabídce svého oblíbeného magazínu dozvěděla jen náhodou.

Když se totiž reklama nabízející každému čtenáři lechtivé potěšení v erotickém klubu ozvala z jednoho místního rádia, okamžitě byla zase stažena.

Všichni se začali bát, že to magazín Okay tentokrát opravdu přehnal. Jiní ale poukazují na to, že pouze udělal něco, na co se dávno čekalo.

"Nevím, proč rozhlasové stanice odmítly poskytovat naši reklamu, každý muž přece touží po sexu zadarmo," komentoval rozhodnutí Attardo.

Reklama

Související témata:

Související články

Nevěstinec v USA nabízí vojákům sex zdarma

Majitel jednoho z největších severoamerických nevěstinců přišel s lákavou nabídkou. Kanadským vojákům, kteří se vrátili z mírové mise v Afghánistánu, nabízí...

Výběr článků

Načítám