Hlavní obsah

Až devadesát procent zaměstnanců má zálusk na kolegu či kolegyni

Sex na pracovišti přestává být evidentně něčím výjimečným. Zálusk na spolupracovníky má devět z deseti zaměstnaných. A téměř stejný počet osob intimní vztahy mezi pracovními kolegy schvaluje.

Foto: Profimedia.cz

Devadesát procent lidí sexu s kolegou prý nelituje.

Článek

„Místo toho, že se budeme kvůli sexu na pracovišti chovat jako banda ztrapněných puritánů, měli bychom si uvědomit realitu a mluvit o ní,“ tvrdí psycholožka Liz Ryanová, jež provedla průzkum mezi dvěma a půl tisíci zaměstnaných Američanů.

Z průzkumu vyplývá, že pětaosmdesát procent pracujících si myslí, že by neměl být sexuální poměr mezi kolegy zakázaný. Ovšem pokud se jedná o vztah podřízeného a přímého nadřízeného, souhlasí s tím jen pětatřicet procent zaměstnanců.

Devadesát procent dotázaných uvedlo, že mělo sexuální zálusk na kolegu či kolegyni. Někdo jen v představách, jiní se svou fantazii pokusili naplnit. Aktivně se do flirtu pustilo na pracovišti pětašedesát procent pracujících, kteří odpovídali v anketě.

Opustit zaměstnání kvůli poměru s kolegou – aby mohl tento vztah pokračovat – je ale ochotno jen pět procent osob.

Sex s kolegou mělo pětapadesát procent mužů a žen pracujících v kolektivu. Často a opakovaně s kolegy souloží osmnáct procent zaměstnanců. S podřízeným to zažilo šestatřicet procent nadřízených. Přímo v kanceláři se nějaké erotické aktivitě s kolegou oddávala téměř polovina z těch, kteří měli poměr se spolupracovníkem. Devadesát procent pak sexu s kolegou nelituje.

Reklama

Související témata:

Související články

Radim Uzel: Jak dlouho trvá správné milování

Jeden populární časopis uveřejnil údaje o tom, jak dlouho trval různým Čechům jejich nejdelší pohlavní styk. Řada čtenářů měla nad těmi údaji pocit sexuální...

Ženy odměňují dobré chování partnera sexem

Ženy dokážou dobře využívat slabin svých mužů. Dobře ví, že jsou ochotni kvůli sexu vykonat mnohé. A podle britského výzkumu toho něžné pohlaví velmi využívá....

Výběr článků

Načítám