Hlavní obsah

Výrazné řetězy: Nejžhavější doplněk letošního podzimu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim je z hlediska módy rozhodně nejzajímavějším ročním obdobím. Přichází totiž čas vrstvení, mixování materiálů, struktur, ale i barev. A za zmínku stojí také trendy. Jak svému stávajícímu šatníku dodat punc aktuálnosti? Vsaďte na výrazný řetězový náhrdelník!

Foto: archiv firem

Zleva: H&M, 299 Kč. Uterqüe, 1650 Kč. H&M, 299 Kč

Článek

Podzim už je cítit ve vzduchu, a to znamená jediné. Je čas vytáhnout ze dna skříně teplé vršky.

Pokud nepatříte mezi milovníky chladného počasí a každodenní uniforma ve stylu kombinace svetrů a kalhot vás začíná děsit už teď, pořiďte si do své výbavy alespoň výrazné doplňky, které dodají na zajímavosti i nudnému outfitu.

Jaký si vybrat a s čím ho nosit?

Ačkoliv byly zlaté tlusté řetězy dříve spojovány zejména s kočovnými národy, v současnosti je tomu zcela jinak. Náhrdelníky z opravdu tlustých oček byly k vidění na přehlídce značky Balenciaga již v roce 2019 a od té doby jejich trend jenom sílí.

Vybírat proto můžete z mnoha druhů. Prodávají se jak tenké, tak tlusté, nebo dokonce vrstvené. Skvěle vypadají také modely, které v sobě kombinují dva druhy kovů.

Foto: archiv firem

Zleva: Šaty, Marks & Spencer, 1499 Kč. Košile, Lindex, 999 Kč. Boty, Högl, 3399 Kč. Džíny, Marks & Spencer, 1099 Kč. Vrstvený náhrdelník, Uterqüe, 1650 Kč. Náhrdelník dole, H&M, 249 Kč. Náhrdelník napravo, Uterqüe, 1650 Kč

Kabelky, které vděčí za své jméno známým ženám

Styl
Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z Milána

Pokud nejste milovnicí velkých šperků, pořiďte si řetízek z drobnějších oček. Ten vynikne nejlépe v kombinaci s bílou košilí nebo obyčejným tričkem. Jako spodek přitom můžete zvolit volnější džíny, nebo naopak sexy koženkovou sukni.

Pak už stačí přehodit jen klasický béžový kardigan a máte outfit vhodný jak do kanceláře, tak na rande.

Foto: archiv firem

Zleva: Kardigan, Lindex, 999 Kč. Košile, Lindex, 899 Kč. Sukně, Lindex, 999 Kč. Náhrdelník nalevo, H&M, 349 Kč. Náhrdelník napravo, H&M, 399 Kč. Náhrdelník dole, Zara, 399 Kč

Náhrdelníky z velkých oček se zase skvěle hodí k večerním šatům. Vsaďte například na černé žebrované šaty v midi délce, přidejte výrazný šperk a šněrovací boty a máte hotovo. Zlatý náhrdelník si také bude skvěle rozumět s klasickým černým rolákem nebo úpletovými šaty.

Foto: archiv firem

Zleva: Trenčkot, Marks & Spencer, 2499 Kč. Šaty, H&M, 1299 Kč. Boty, H&M, 949 Kč. Náramek, H&M, 299 Kč. Dvoubarevný náhrdelník, Uterqüe, 1350 Kč. Náhrdelník napravo, H&M, 299 Kč

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Bottega Veneta

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám