Hlavní obsah

Velká italská svatba aneb V čem se vdávala nejslavnější blogerka světa

Novinky, Linda Humlová

Blogerku Chiaru Ferragniovou miluje celý svět. Příběh této jednatřicetileté Italky tak trochu připomíná pohádku. V roce 2009 si založila módní blog s názvem The Blond Salad, jehož popularita začala ihned stoupat. Díky slávě a téměř patnácti miliónům sledujících na Instagramu se stala úspěšnou byznysmenkou a celebritou v jednom. Minulý rok se zasnoubila s úspěšným raperem Fedezem a letos prvního září se vzali. Podívejte se na jejich pohádkové svatební fotografie.

Foto: Profimedia.cz

Chiara a Fedez se synem

Článek

Chiara proměnila svou lásku k módě v miliónový byznys. Kromě úspěšného blogu si založila mimo jiné i vlastní módní značku, která je plná neotřelých a zábavných designů.

Na poli soukromého života to měla trochu složitější. Rychlý kariérní vzestup měl nejspíš za následek rozpad vztahu s dlouholetým přítelem Riccardem Pozzolim, který stál u zrodu blogu a dnes je i společníkem ve vedení její firmy.

Druhý vztah s fotografem Andrewem Arthurem dopadl rovněž špatně, a tak se Chiara rozhodla užívat si single života. Netrvalo to ovšem dlouho a seznámila se s italským raperem Fedezem (Federico Leonardo Lucia), který slaví v Itálii velký úspěch.

Jejich vztah byl od začátku plný vášně a vypadá to, že ti dva pro sebe byli přímo stvoření. Minulý rok ji Fedez během svého koncertu požádal o ruku a o pár měsíců později se jim narodil první syn Leone Lucia, kterému říkají Leo. Není divu, že se všichni nemohli dočkat jejich svatby a nutno říci, že předčila očekávání všech.

Troje šaty od Diora

Sama Chiara se na svém Instagramu nechala slyšet, že chce šaty od svých krajanek, a proto si na slavnostní večeři, která předcházela obřadu, vybrala šaty od italské značky Prada, které pro ni byly speciálně vytvořeny.

Foto: Profimedia.cz

Šaty značky Prada

Na samotný obřad pak zvolila šaty od francouzské značky Dior, které ovšem šéfuje italská módní návrhářka Maria Grazia Chiuriová, se kterou má Chiara kamarádský vztah. Šatům dominovala výrazná tylová sukně a klasický háčkovaný top s tříčtvrtečními rukávy a nutno říci, že Chiara v nich vypadala naprosto úchvatně.

Po obřadu si pak oblékla další šaty z dílny Diora, které byly inspirované transparentními modely z kolekce jaro/léto 2018. Šaty navíc zdobily výšivky Fedezových textů a symbol lva, který odkazoval na jméno jejich společného syna.

Na samotnou párty pak Chiara shodila dlouhou sukni a nahradila ji krátkou baletní sukničkou, ve které se mohla daleko lépe pohybovat a užívat si celého večera.

Foto: Profimedia.cz

Chiara Ferragniová

Foto: Profimedia.cz

Chiara a Fedez

Foto: Profimedia.cz

Šaty značky Dior

Foto: Profimedia.cz

Chiara v krátké verzi šatů Dior

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám