Hlavní obsah

V jakých šatech dorazily celebrity na udílení cen BAFTA

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 2. února 2020 proběhlo v londýnské Royal Albert Hall slavnostní předávání cen britské filmové a televizní akademie BAFTA. Události se zúčastnilo velké množství mezinárodních celebrit. Podívejte se, po jakých šatech na tuto slavnostní událost sáhly.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Podívejte se, v čem přišly celebrity na udílení cen BAFTAVideo: Reuters

 
Článek

Jednou z největších hvězd večera byla nepochybně Zoë Kravitzová, která si oblékla zlatou, flitry posetou róbu od značky Saint Laurent. Na nevšední fialovou barvu pak vsadila herečka Charlize Theronová. V šatech s hlubokým výstřihem a rozšířenou sukní vypadala velmi žensky.

Poněkud nepovedenou róbu předvedla krásná herečka Margot Robbieová, která dlouhodobě spolupracuje s firmou Chanel. Nutno ale říct, že šaty od stejné značky působily zbytečně upjatě a jindy nepřehlédnutelná herečka se v nich lehce ztrácela.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Margot Robbieová, Charlize Theronová a Zoë Kravitzová

Naopak to, že černá nemusí působit ani trochu nudně, dokázaly hned tři slavné herečky.

Emilia Clarkeová zářila v černých úzkých šatech od Schiaparelli, které byly vkusně zdobeny flitry a kamínky. Naopak Gillian Andersonová vsadila na prudce elegantní minimalistickou černou róbu bez ramínek, kterou vhodně doplnila páskovými sandálky a třpytivým náhrdelníkem.

Dvacetiletá Lily Rose Deppová, dcera herce Johnnyho Deppa a zpěvačky Vanessy Paradis, si oblékla transparentní model, který měl v sobě ukrytý krajkovaný overal. Jedinou vadou na kráse byly lodičky s otevřenou špičkou.

Nejvýraznější róby z předávání hudebních cen Grammy 2020

Styl
Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Emilia Clarkeová, Gillian Andersonová a Lily Rose Deppová

Na červeném koberci bylo letos vidět i hodně růžové. Nejpovedenější model předvedla oceněná herečka Renée Zellwegerová, která na akci dorazila ve vypasovaných šatech značky Prada v barvě růžové vaty.

Poněkud překombinovanou róbu od značky Versace vynesla Scarlett Johanssonová. Herečka v ní lehce připomínala tanečnici z karnevalu v Rio de Janeiru. Další ne příliš umně zvolenou róbu značky Valentino předvedla Laura Dernová. Kombinace výrazných flitrů a sytě růžové barvy působila až příliš okatě a postrádala na eleganci.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Scarlett Johanssonová, Renée Zellwegerová, Laura Dernová

Na akci se objevil i královský pár, vévoda a vévodkyně z Cambridge. Vévodkyně Kate vsadila na bílo zlaté šaty od Alexandera McQueena, které pro ni navrhla návrhářka Sarah Burtonová. Stejné šaty přitom vynesla v roce 2012. Je tedy vidět královská snaha o recyklaci nákladných šatů.

Američanka je posedlá vévodkyní Kate. Nosí stejné oblečení jako členka královské rodiny

Styl

Róba ovšem působila lehce zastaralým dojmem a nepomohl ani celkový styling. Přemíra šperků a třpytivé doplňky v podobě zlatého psaníčka a lodiček působily přeplácaně a zbytečně kýčovitě.

Foto: Profimedia.cz

Vévoda a vévodkyně z Cambridge

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Kdo oslnil a pohořel na Zlatých glóbech 2020

V pondělí 6. ledna ráno se v americkém Beverly Hills konal 77. ročník slavnostního předávání filmových a televizních cen - Zlatých glóbů. Jaké známé osobnosti...

Výběr článků

Načítám