Hlavní obsah

Sedmdesátiletá návrhářka Vera Wang popírá zákony stárnutí

Novinky, lin

Svatební šaty od americké návrhářky Very Wang jsou snem žen po celém světě. Nyní se ale předmětem obdivu stala i sama návrhářka. Na svých sociálních sítích totiž sdílí své fotky, na kterých vypadá jako teenagerka, a to navzdory tomu, že věkem odpovídá spíše zasloužilé seniorce.

Foto: Profimedia.cz

Návrhářka Vera Wang

Článek

Vera Wang je americká návrhářka čínského původu, která se narodila v New Yorku. Odmalička se věnovala krasobruslení, ale když se nedostala do olympijského týmu Spojených států, začala se věnovat módě.

Po úspěšné kariéře na pozici módní redaktorky a umělecké ředitelky značky Ralph Lauren si v roce 1990 na Manhattanu otevřela svůj první butik se svatebními šaty pod svým jménem a začala se živit jejich navrhováním.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Category is... Backyard bling 🧡💎 ✨

Příspěvek sdílený VERA WANG (@verawanggang), Kvě 2, 2020 v 6:37 PDT

Dnes je jméno Vera Wang světově uznávanou značkou v módě svatebních a společenských šatů. V jejích šatech se vdávaly mnohé celebrity, třeba Ivanka Trumpová, Victoria Beckhamová nebo Mariah Careyová. Společenské šaty od Very Wang oblékla i bývalá první dáma USA Michelle Obamová.

Kromě úspěšné kariéry stojí za zmínku i návrhářčina bezchybná postava, kterou se může pyšnit i ve svých sedmdesáti letech. Milovnice sportovních legín na svých sociálních sítích často sdílí své fotky, na kterých vypadá o několik desítek let mladší.

Podle svých slov může za její štíhlou postavu nejen genetika, ale také každodenní dřina v posilovně. „Celá moje rodina pravidelně sportuje a udržuje se v neskutečné formě, to mě motivuje ke stejným výsledkům,” řekla pro Health.

Ačkoliv je velmi pravděpodobné, že si Vera své fotky na sociálních sítích upravuje a retušuje jako většina celebrit, její pevná vůle a dřina v posilovně přináší ovoce.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám