Hlavní obsah

Mužem roku 2006 se stal barman David Bílek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vítězem sedmého ročníku soutěže Muž roku se v náchodském divadle stal třiadvacetiletý barman David Bílek z Orlové, který získal od poroty složené z několika desítek známých osobností nejvíce hlasů. Do letošního ročníku soutěže se přihlásilo 738 uchazečů, na pódiu v Náchodě se ve čtyřech disciplínách utkalo jedenáct finalistů.

Článek

"Momentálně ty pocity neumím popsat, ale zatím dobrý," řekl po zvolení Bílek. Příležitostně se prý věnuje modelingu, v čemž by chtěl pokračovat. Co mu vítězství v soutěži přinese, neuměl odhadnout. "Možná se něco změní, možná ne, uvidíme," řekl. Z Náchoda si odvezl různé hodnotné ceny, například letenky pro dva do Keni, kam hodlá odletět s přítelkyní.

Zatímco mnozí finalisté přiznávali nervozitu před promenádou ve spodním prádle, Bílek se nejvíce děsil rozhovoru. "Nakonec to šlo zvládnout a všem mohu účast v téhle soutěži doporučit," řekl barman, který se prý těšil, že svůj úspěch oslaví drinkem mojito.

Na druhém místě skončil pětadvacetiletý jednatel firmy Jan Semlbauer z Berouna, třetí příčku porotci přiřkli jednadvacetiletému Karlu Frýdovi, známému z reality show Big Brother. Mezi finalisty byl také Martin Horák, který vystupoval v soutěži VyVolení, na nejvyšší příčky však nedosáhl.

Volba Muže roku 2006 v Náchodě je součástí akce Den dobrých skutků, kterou pořádá David Novotný. Na sobotu je připraven Galavečer kouzelníků, kterého se zúčastní děti z deseti stacionářů, dětských domovů a ústavů. Celý výtěžek bude věnován Stacionáři Cesta v Náchodě, Ústavu sociální péče v České Skalici a Ústavu sociální péče Kvasiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám