Hlavní obsah

Klasiku střídají animované 3D kabelky

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vypadají trochu jako doplněk kreslených komiksových postav, přesto jsou ale určené pro obyčejné smrtelníky, a když se na ně podíváte zblízka, zjistíte, že jsou reálné a určené na běžné nošení.

BEZ KOMENTÁŘE: Kabelky vypadají jako namalované z komiksuVideo: Jump from Paper

 
Článek

Kolekce byla vytvořena pomocí chytrého zpracování tlustých černých švů a různých úhlů. To dalo vzniknout dokonalé optické iluzi i modelům, které našly své fanoušky téměř na celém světě.

Originální tašky má na svědomí designerské duo Rika Linová a Chay Suová. Jejich značka Jump from Paper (v překladu Vyskočit z papíru) je k dostání už v pětadvaceti zemích světa a originální e-shop dokonce zasílá i do České Republiky.

Originální nápady, které se ale kradou

Bohužel se na originálním nápadu dvou mladých dam rozhodla přiživit spousta obchodníků, a tak všude na internetu můžete nalézt padělky nebo na první pohled naprosto identicky vypadající zboží, ovšem úplně jiné značky. V nejedné internetové diskuzi si na neoriginální kusy zákazníci stěžují. Pozdě.

Tento nápad ale nevznikl prvoplánově. Tvůrkyně uvádějí, že na papír skicovaly návrhy, jak by chtěly, aby vypadal design jejich vysněné kabelky. A nápad byl najednou na světě. Dvojrozměrnou skicu přivedly k životu a po tvrdé práci uvedly svou značku.

„Líbí se nám mást lidi. Ale doslova milujeme, když vidíme, jak lidé vybuchují smíchy záhy potom, co zjistí, že to není jen kus pomalovaného kartonu, ale opravdová kabelka,“ říkají umělkyně, které mají za cíl, aby se módní trendy dostaly za hranice pomyslných mezí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám