Hlavní obsah

Jak vypadají lyžařské kolekce luxusních módních značek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lyžařská sezona je v plném proudu. Chystáte se letos na hory? Inspirujte se módou na svah od renomovaných módních domů Louis Vuitton a Dior.

Foto: Profimedia.cz

Lyžařská kolekce značky Louis Vuitton

Článek

Přestože naše hory nedosahují ani zdaleka takové výšky jako například Alpy, Češi patří mezi zdatné lyžaře, kteří neváhají cestovat za vyššími vrcholky hor ani do zahraničí.

Pokud i vy patříte mezi milovníky rychlé jízdy šusem, nebo se raději kocháte okolím při ladných obloučcích, chybět by vám neměla správná lyžařská výbava. Jaké jsou nejnovější trendy podle návrhářů luxusních značek?

Lyžařská móda od Diora těží z klasických zimních sportovních barev. V kolekci se objevují vedle nesmrtelné černé i odstíny modré, červené a oranžové. Nechybí velké lyžařské brýle se stylovými zrcadlovými skly a výraznou gumou zdobenou velkým nápisem.

Nápaditý design převažuje spíše u druhých vrstev oblečení. Skvěle vypadá například mikina s motivem horských vrcholků, ve které budete ozdobou každého aprèski baru.

Značka Louis Vuitton naopak sahá po výraznějších modelech městského stylu. Převažují metalické bundy nebo modely včetně kombinéz rovněž s motivem hor.  Skvěle vypadají i lyžařské brýle, ve kterých se zrcadlí ikonický monogram značky složený z písmen LV a hvězdiček.

Značkové brýle u obou značek začínají na cenách přes dvacet tisíc korun. Za bundy zákazník utratí až 100 tisíc korun.

Všechny zmíněné modely naleznete v naší galerii.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám