Hlavní obsah

Jak nosit znovuobjevené nášivky

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nášivky letos zažívají comeback, jinak tomu nebude ani na podzim a v zimě. Ozdobené kraťasy, denimové mini a tílka postupně odcházejí a na scénu přicházejí cool denimové bundičky, rošťácké džíny nebo tenisky. Nášivky jsou zkrátka hravé a dodají šťávu každému kousku.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Gigi Hadidová

Článek

Nášivky už dávno neplní funkci pouhých záplat na roztrhaných kalhotách. Jedná se o módní trend, který znovu dostala do povědomí značka Gucci. Ta se díky své kolekci s nášivkami dostala opět na pomyslnou špičku mezi luxusními společnostmi a každý, kdo měl v módním průmyslu zvučné jméno, musel něco z kolekce mít.

Po tomto obřím úspěchu začaly ostatní značky trend kopírovat. Tak se stalo, že se nášivky dostaly i do cenově dostupnějších obchodů a lze je tak vidět téměř všude.

Foto: archiv firmy net-a-porter

Kabelky a boty značky Gucci

Nášivky pro každého

Cenově nejvýhodnějším kouskem je rozhodně tričko s nášivkami. Hodí se k jakýmkoli džínům, i za málo peněz budete jednoznačně trendy. Pokud ale hledáte něco, co vám vydrží dlouho a ozvláštní každý outfit, vyberte si denimovou bundičku nebo džíny. Z doplňků pak můžete zvolit ozdobné psaníčko nebo lodičky s detailem výšivky na podpatku.

Foto: archiv firem

Bunda, H&M, 949 Kč. Kalhoty, H&M, 949 Kč. Boty a psaníčko, Salamander. Tričko, H&M, 299 Kč

Foto: archiv firem

Kabelka, Mango, 999 Kč. Boty, Högl, info o ceně v obchodě. Tričko, H&M, 799 Kč. Kalhoty, Mango, 1299 Kč

Skvělou variantou je i obyčejná černá sukně s výšivkou, kterou na podzim užijete s černými punčochami a svetrem či rolákem. Krásným detailem jsou také ozdobné kotníčkové boty na podpatku, které vyniknou jak k sukni, tak džínům.

Foto: archiv firem

Kabelka, Mango, 999 Kč. Boty, Högl, info o ceně v obchodě. Tričko, H&M, 499 Kč. Sukně, 1699 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám