Hlavní obsah

Fanoušci Sexu ve městě mohou přenocovat v bytě Carrie, za cenu koktejlu

Za cenu jednoho Cosmopolitanu (koktejl) nabízí společnost Airbnb možnost přenocovat v apartmánu ikonické seriálové postavy Carrie Bradshawové. Nechybí ani její luxusní oblečení nebo boty značky Manolo Blahnik. Fanoušci, kteří se chtějí cítit na chvíli jako Carrie, mohou žádat o rezervaci apartmánu v americkém New Yorku od 8. listopadu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Fanoušci Sexu ve městě mohou přenocovat v bytě CarrieVideo: AP

 
Článek

Společnost Airbnb, která zprostředkovává nejen ubytování, ale také různé druhy zážitků, nabízí nově i nocleh v ikonickém bytě hlavní postavy Sexu ve městě Carrie Bradshawové.

Cena noclehu je pouhých 23 dolarů (cca 509 Kč), v návaznosti na fakt, že první díl seriálu byl odvysílán již před 23 lety. Za stejnou cenu si můžete koupit v luxusních newyorských barech, kde Carrie trávila mnoho času, například jeden Cosmopolitan.

Pokračování Sexu ve městě po 23 letech vyvolává sarkastické komentáře

Film

V bytě nechybí ani ikonická šatna plná luxusního oblečení a bot, na které si Bradshawová v seriálu potrpěla. Najdeme v něm všechny doplňky ze seriálu. Nechybí psací stůl, kde Carrie psala své sloupky, ani její starý notebook.

Dočasní nájemníci nebo nájemnice se dokonce mohou těšit na virtuální návštěvu samotné Carrie, tedy herečky Sarah Jessiky Parkerové.

Foto: Profimedia.cz

Původní byt je připraven na první návštěvníky.

Přestože je interiér bytu od seriálového k nerozeznání, jedná se o kopii původního bytu Carrie. Interiér, který můžeme vidět v seriálu, byl postaven na scéně a nacházel se ve West Village. Tato „kopie” se však nachází v newyorské čtvrti Tony Chelsea.

Rezervace apartmánu začínají 8. listopadu v poledne a pobyty se konají 12. a 13. listopadu.

Foto: Profimedia.cz

Apartmán ikonické postavy Carrie Bradshawové

Foto: Profimedia.cz

Apartmán

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám