Hlavní obsah

Během jedné hodiny lze vybělit zuby až o osm odstínů

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zuby jsou naší vizitkou a je důležité o ně správně pečovat. Barva zubů je dána geneticky, ale z velké části ji můžeme ovlivnit i sami. Je totiž dokázáno, že s přibývajícím věkem a konzumací „barevných“ nápojů jako je víno, káva či čaj dostává barva našich zubů stále tmavší odstín.

Foto: Archív, Novinky

Bělení zubů metodou ZOOM

Článek

 „Jedním z nejoptimálnějších způsobů bělení zubů je technologie ZOOM, která dokáže během jediné hodiny vybělit zuby až o osm odstínů,“ vysvětluje MUDr. Jana Ugrenovičová z Kliniky GHC Praha.

Podle ní bělící gel obsahující peroxid vodíku je aktivován speciální plazmovou lampou, která klientům garantuje absolutní bezpečí pro jejich zuby. Kyslík vyběluje barevné části skloviny, ale struktura zubu zůstává nezměněna.  

Jediným vedlejším efektem může být u některých pacientů poněkud zvýšená citlivost zubů, která však velmi rychle mizí.  

Vybělené zuby vydrží i několik let

Při bělení metodou ZOOM lékař pracuje individuálně na každém zubu a výsledek konzultuje během práce se svým klientem. Při pravidelném čištění, používání dentální niti a dalších profesionálních produktů se bělost zachová velmi dlouhou dobu – až několik let.   

Jakmile s barvou svého chrupu nebudete opět spokojeni, pak si bělení můžete nechat zopakovat. 

Reklama

Související témata:

Související články

Bílé zuby již nejsou výhradou celebrit

Čím dál více lidí touží po krásném bílém úsměvu. Bohužel pouze pravidelná péče o chrup často nestačí. Aby Vaše zuby zářily jako hollywoodským hvězdám,...

Výběr článků

Načítám