Hlavní obsah

Oblečte si volánkovou sukni, sluší ženám v každém věku

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volánky jsou letos v kurzu a zdobí nejen topy a šaty, ale také sukně. Jejich nespornou výhodou je, že sluší ženám v každém věku, navíc dokážou vytvarovat křivky i dámám, které mají spíše chlapeckou postavu. Odhalte svou ženskost a naučte se nosit volánky v každém věku!

Foto: archiv firem

Zleva: Mango, 1299 Kč. Zara, 599 Kč. Mango 1299 Kč

Článek

Když je vám dvacet

Pokud je vám dvacet, nechte eleganci stranou a pořádně se odvažte s pastelovým sportovním lookem, který je k vidění snad ve všech současných kolekcích módních návrhářů.

Krátkou volánkovou sukni dolaďte obyčejným bílým tričkem se zajímavým potiskem a nezapomeňte přidat trendy „ugly sneakers”, které vám díky své platformě dodají i pár centimetrů navíc. [celá zpráva]

Jako doplňky zvolte praktický batoh v jemné růžové barvě a nezapomeňte ani na stylové sluneční brýle, které vás navíc ochrání před prudkým letním sluníčkem.

Foto: archiv firem

Tričko, Pietro Filipi, 895 Kč. Brýle, Komono, 1299 Kč. Sukně, Zoot, 799 Kč. Batoh, Zoot, 2049 Kč. Boty, Puma, 3299 Kč.

Když je vám třicet

Dáváte přednost eleganci? Vyzkoušejte náš oblíbený monochromní look, který se skládá z puntíkaté sukně s volánky a jednoduchého černého body. Tento komplet pak doplňte trendy proutěnou kabelkou ve tvaru kufříku a celý outfit ozvláštněte zajímavými botami ve vaší oblíbené barvě. My jsme vybrali růžové balerínky s roztomilou kuličkou na špičce, ke kterým volíme třpytivý prstýnek z růžového zlata, jenž působí jako třešnička na dortu.

Foto: archiv firem

Sukně, Zoot, 399 Kč. Kabelka, Zara, 899 Kč. Boty, Mango, 599 Kč. Prstýnek, Alove, růžové zlato, diamanty, cena 31 437 Kč. Body, H&M, 249 Kč.

Když je vám čtyřicet

Ani se čtyřmi křížky na krku se nemusíte bát experimentovat, naopak! Není totiž nic víc sexy než dospělá žena, která ví, jak své křivky správně obléknout.

Vyzkoušejte například kombinovat zářivě zelenou midi sukni s proužkovanou košilí bez rukávů, celek doplňte slaměnou kabelkou, nezapomeňte na trendy vzorované pantofle. Ačkoliv by se mohlo zdát, že se vzory budou tlouci, opak je pravdou a věřte, že tento komplet bude působit stylově a promyšleně.

Foto: archiv firem

Sukně, F&F, 499 Kč. Brýle, Zoot, 1299 Kč. Kabelka, Zara, 899 Kč. Boty, Mango, 899 Kč. Košile, Mango, 499 Kč.

Pokud je vám nad padesát

Zatímco dříve padesátileté dámy již vychovávaly vnoučata a chystaly se do důchodu, dnes jsou z nich divy, které si nezapomínají užívat života plným douškem. Ukažte světu svou ženskost a vyberte si pouzdrovou sukni s volánkem, kterou ozvláštněte jednoduchým topem ve výrazné barvě, která celkovému outfitu, ale i vám, přidá na svěžesti.

Komplet pak slaďte s veselou kabelkou a nezapomeňte ani na kvalitní bižuterii, která odvede pozornost od začínajících vrásek a přidá vám na šarmu. Na nohy už pak nazujte jen minimalistické sandálky na nízkém podpatku, které vám dodají na sebevědomí, ale i výšce.

Foto: archiv firem

Sukně, Zoot, 559 Kč. Kabelka, Furla, orientační cena 10 000 Kč. Halenka, Pietro Filipi, 1395 Kč. Sandálky, Zara, 1299 Kč. Šperky, Dyrberg/Kern, náramek, 2199 Kč, náušnice, 700 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám