Hlavní obsah

Co si obléknout do parných dnů, když už vám není dvacet

Novinky, Linda Humlová

Obchody jsou plné letního oblečení. Ačkoli většina řetězců nabízí převážně oděvy určené hlavně náctiletým a mladým slečnám, dají se mezi nimi najít i kousky pro zralejší dámy. Naučte se v řetězcích vybírat oblečení, díky kterému budete vypadat moderně, šik a rozhodně ne na svůj věk!

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z Milána

Článek

Řídíte se pravidlem, že s věkem roste láska k módě? Pokud ne, tak je nejvyšší čas začít.

Foto: archiv firem

Dámy 30+

Výhoda žen, kterým je aktuálně kolem třiceti let, je ta, že již vědí, co jim sluší, a nedrží se striktně trendů. Zároveň jsou stále mladé a mohou si často dovolit stejné oblečení jako dívky ve dvaceti.

Využijte této přednosti a oblečte si výraznou plisovanou sukni se zářivým topem a slaďte s vtipnými botami. Pokud jste na mateřské a upřednostňujete pohodlí, stačí si obléknout džíny s nášivkami a bavlněným topem nebo volné kalhoty do pasu s obyčejným hravým tričkem. Na nohy obujte sandálky nebo espadrilky a můžete vyrazit do parku s vašimi ratolestmi nebo jen tak na kávu s kamarádkou.

Foto: archiv firem

Ženy 40+

Čtyřicátnice jsou v módě. A také vědí, co chtějí. Vědí, kde si nechat upravit vlasy nebo kam si jednou za čas dojít na kosmetiku. Pokud patříte mezi ženy, které se o sebe chtějí starat a vypadat skvěle v každém věku, věnujte zvýšenou pozornost i způsobu oblékání.

Skvěle se na vás budou vyjímat výrazné letní květované nebo pruhované kalhoty a výrazné doplňky v podobě nápadných šperků a kabelek. Módní odbornice si mohou dovolit i kombinaci více vzorů najednou.

Foto: archiv firem

Ženy 50+

Pokud jste dáma po padesátce, tak si zapamatujte jedno. Zapomeňte na nevkusné hábity, které prodávají v různých malých textilech, a vyrazte na nákupy do obchodních center. Uvidíte, že cenově je oblečení srovnatelné a mají daleko větší výběr, který odpovídá současným trendům.

Pokud chcete vsadit na klasiku, slaďte svůj outfit do neutrálních béžových barev nebo se spolehněte na nesmrtelnou kombinaci v podobě černo bílé. Pro dámy, které se nebojí v módě experimentovat, doporučujeme vyřádit se na doplňcích. Co třeba výrazně žluté kožené boty nebo metalická kabelka? Barvám se meze rozhodně nekladou. Uvidíte, že díky nim omládnete jako mávnutím kouzelného proutku.

Foto: archiv firem

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám