Hlavní obsah

V kalifornské poušti se konala přehlídka přední módní značky

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kreativní ředitelka francouzského módního domu Dior Maria Grazia Chiuriová nedávno představila nejnovější kolekci Dior Cruise 2018. Jako přehlídkové molo zvolila otevřený prostor kalifornské pouště u amerického města Calabasas. Přehlídka byla plná netradičních vzorů i materiálů v zemitých barvách, zúčastnily se jí i největší hvězdy showbyznysu v čele se zpěvačkou Rihannou nebo herečkou Charlize Theronovou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Módní přehlídka Dioru se nesla v kovbojském styluVideo: Reuters

 
Článek

Přehlídky Dioru se konají v unikátních prostorech po celém světě několikrát do roka. Pokaždé se jedná o velkolepou show s celebritami přítomnými v prvních řadách. Letos se podařilo uspořádat přehlídku v kalifornské poušti nedaleko od města Los Angeles.

Módní show byla plná etno a boho vzorů, objevily se i zcela průsvitné modely nebo elegantní kožichy. Modelkám nechyběly ani klobouky inspirované americkým westernem.

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Přehlídky se zúčastnily i mnohé celebrity, které byly rovněž oblečeny v modelech značky Dior. Na otázku, proč je skvělé mít na sobě něco od Diora, odpověděla zpěvačka Rihanna podle agentury Reuters slovy: „Vždy jsem potěšena, když si mohu obléknout šaty od Diora. Cítím se pak luxusně, protože jsou za prvé velmi drahé, za druhé opravdu kvalitně zpracované, a za třetí ve mně probouzejí ženskost na zcela jiné úrovni.”

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Pětadevadesátiletá seniorka se módy nebojí

Příkladem, že ženy zrají jako víno, je pětadevadesátiletá modelka Ernestine „Ernie” Stollbergová z Vídně, která se stala tváří módní značky Park. Díky svému...

Výběr článků

Načítám