Hlavní obsah

Etno, lesk, květinové aplikace nebo záplava potisků. Vše je u kabelek dovoleno

Novinky, elf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kabelek není nikdy dost, tak proč si svou více či méně rozsáhlou sbírku neobohatit o nejaktuálnější trendy kousek? A nemusíte zůstat jen u jedné. Novinek, které vás jistě okouzlí, je hned několik.

Foto: Archiv firem

Rozšiřte své portfolio doplňků o kabelku podle nejnovějšího módního trendu. Foto Zara, Mango, Marks & Spencer

Článek

Co se nejnovějších trendů týče, je zřejmé, že se jedná v mnoha ohledech o návrat dob minulých. Svůj comeback zažívají třeba metalické modely nebo donedávna tolik nenáviděné ledvinky. Jejich aktuální look ale ty původní příliš nepřipomíná. Pokud vám už tehdy nepřirostly k srdci, nevadí, ani teď si k nim cestu hledat nemusíte.

Nejnovější módní hity nabízejí širokou škálu dalších, méně kontroverzních, neodolatelných a nepostradatelných zavazadel všech tvarů a velikostí. Je jen na vás, které si vyberete.

Kouzlo metalických odlesků vynikne především na jednoduchých modelech. Lesklý povrch v pastelových nebo klasických třpytivých odstínech najdete na obdélníkových psaníčkách nebo menších kabelkách s řetízkem. Zdobí ale i batůžky nebo tašky přes rameno větších rozměrů. Hlavně žádné přehnané detaily.

Foto: Archiv firem

Foto archiv

Kabelky a tašky s etno prvky jsou obsypané korálky, třásněmi, bambulkami či střapci. Nosí se kožené, semišové nebo z přírodních tkanin. Důraz je kladen především na propracovaný detail a výraznou barevnost.

Dolaďte jimi strohý jarní model poskládaný z nepostradatelných džínových šortek, světlé košile a kožených sandálků a outfit sluncem zalité nadcházející sezóny je na světě.

Foto: Archiv firem

foto archiv

K jaru patří květiny. S probouzející se přírodou se pomalu obalují květy i naše každodenní zavazadla. Ať už květy zdobí samotné tělo kabelky, nebo se usadily na popruhu, bez nich by to nebylo to pravé jaro!

Vedle trojrozměrných aplikací jsou stále velmi módní i květinové vzory a potisky. Jsou jen o trochu méně efektní.

Foto: Archiv firem

Foto archiv

Opravdovým hitem jsou znovu i kabelky ve tvaru váčku. Větší nebo menší, s potiskem či bez, z ušlechtilé kůže nebo z trendového třpytivého plastu – vše je dovoleno. A navíc do nich schováte spoustu (ne)potřebných drobností.

Foto: Archiv firem

foto archiv

Neonové barvy patří k nejžhavějšímu trendu sezóny. Pokud vám přijdou příliš výrazné neonově zbarvené oděvy, můžete si tyto nápadné barvy dopřát alespoň v podobě doplňků. Kabelky září jako divé nebo je zdobí jen několik signálně zbarvených prvků. Ať už zvolíte kteroukoli variantu provedení, tak či tak zabodujete.

Foto: Archiv firem

foto archiv

Pozadu nezůstávají na poli psaníček, tašek a kabelek ani nepřehlédnutelné potisky. Jsou zábavné, hravé a neodolatelné. Inspirují se pop artem, tetováním nebo přírodou. Zvířecí motivy, figurální či květinové vzory, probodnutá srdce nebo žhavé polibky, vše je k mání.

Foto: Archiv firem

foto archiv

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám