Hlavní obsah

Kožené doplňky hrají všemi barvami

Novinky, Eva Dvořáková

Když se řekne kožená kabelka, bunda, rukavice, většina lidí si automaticky vybaví daný módní doplněk v klasické černé barvě. Jenomže i trendy kožené doplňky jdou s dobou a navíc jsou, i díky své udržitelnosti, stále více v oblibě. Dnes je tak možné pořídit kůži v nejrůznějších barvách, stylech, s rozličnými vzory i potisky.

Foto: Profimedia.cz

Kůže zahřeje i v nepříznivém počasí.

Článek

Kabelky hrají všemi barvami

Kabelky jsou nezbytnou a nepostradatelnou součástí téměř každé ženy. Pokud zvažujete nákup koženého kousku, nemusíte se bát, že na trhu najdete jen kabely v tmavých, převážně hnědých a černých odstínech. Doba postoupila a módní trh nabízí i kůži v pestrých barvách.

Zkuste například žlutou, nebo temně vínovou. Skvěle ale vypadá i světle šedá v kombinaci s tmavomodrým oživením. Klasická černá pak udělá parádu za všech okolností.

Foto: Archiv firem

1. O My Bag, Bonami, 3499 Kč. 2. Bree, 12390 Kč. 3. Anna, Bohnami, 1239 Kč. 4. Bree, 10990 Kč.

Křiváky v zimě na svetr

Ani kožené bundy nevyjdou jen tak z módy. V teplejších podzimních dnech je možné pod svršek obléci pletený, huňatý svetr a na krk zavázat maxišálu. Dokud nebude pod nulou, stále je tento typ bundy velmi často oblékaným doplňkem. I zde si můžete vybrat z několika barevných variant.

Podzimu vládnou metalické odstíny, pro odvážlivce je tedy volba jasná. Klasická černá nikdy nezklame, a pokud hledáte elegantnější variantu, vsaďte na jemnou béžovou, nebo světle hnědý pískový odstín.

Foto: Archiv firem

1. Zara, 2299 Kč. 2. Mango, 3999 Kč. 3. Mango, 3999 Kč. 4. Superdry, Zoot, 6099 Kč.

Ruce v teple

Jako druhá kůže. Ano, řeč je o elegantních rukavicích v kožené úpravě. Češky je mají v oblibě čím dál víc, a to možná i proto, že jim firmy vycházejí vstříc i co se barevné škály týče. Proto není problém sladit tento nenápadný, ač kolikrát velmi užitečný doplněk se zbytkem outfitu. Například s kabelkou, čepicí, baretem, šálou, anebo dokonce líčením.

Foto: Archiv firem

1. H&M, 799 Kč. 2. 3. 4 Marks&Spencer, 599 Kč.

Psaníčka nejsou nudná

Psaníčka jsou velmi oblíbená. A to především tehdy, pokud se chystáte večer ven, anebo třeba o víkendu na procházku po městě. Stačí do nich schovat telefon, klíče a peněženku. Netřeba nosit velkou, těžkou kabelku plnou zbytečností.

Dříve jasně vítězila klasická černá. Dnes, jak je vidět, se fantazie i touhy žen začínají pomalu ale jistě rozvíjet. Ačkoli je po černé stále největší poptávka, ženy přitahují i nejrůznější metalické látky, flitry, zvířecí potisky, třásně a cvočky.

Foto: Archiv firem

1. Karl Lagerfeld, Zoot, 12499 Kč. 2. Salamander, info o ceně v obchodě. 3. Karen Millen, info o ceně v obchodě. 4. Lusha, info o ceně v obchodě.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám