Hlavní obsah

Bílé tenisky jsou letošní nezbytností

Novinky, Eva Dvořáková

Dalo by se říci, že bílé tenisky vládnou světu. Už je to nějaký ten pátek, kdy baleríny, kozačky a espadrilky začaly nahrazovat bílé sportovní tenisky. Nosí se k šatům, sukním, k džínům, zkrátka ke všemu. Propadly jim i celebrity. Zamilujte si je také.

Foto: Profimedia.cz

Trendu bílých tenisek propadly i celebrity.

Článek

Nová sezóna je obvykle předzvěstí koupě nového páru bot. Pokud stále váháte, jaké tenisky pořídit na letošní jarní a letní sezónu, zaměřte se na bílé kousky.

Nejen, že jich obchody nabízejí nespočet, ale zejména i díky jejich variabilitě. Díky moderním trendům dnes není ostuda obout je přes den do města a večer na párty. Pohodlí hraje největší roli.

Foto: Profimedia.cz

Dají se nosit jak ke světlé džínovině, taki k černým kalhotám.

Velmi moderní jsou v poslední době nadčasové modely, které mnohdy připomínají spíš sportovní obuv na běhání. Ale nenechte se mýlit.

Ačkoliv mohou některé tenisky vypadat příliš neforemně a neelegantně, v kombinaci například s boyfriend džínami vypadají naprosto skvěle. A také kopírují poslední trendy.

Foto: Archiv firem

1. Nike Roshe, 2790 Kč. 2. Nike Thea, 3190 Kč. 3. Nike Air Presto, 3190 Kč. 4. Adidas adicolor, 2390 Kč. Vše Queens.

Foto: Archiv firem

1. Adidas Originals, Zoot, 2999 Kč. 2. Converse, 2190 Kč. 3. Nike Air Presto, info o ceně v obchodech. 4. Vagabond, Zoot, 1799 Kč.

Nesmrtelnou klasikou jsou samozřejmě klasické bílé tenisky notoricky známého střihu. Pokud toužíte po zpestření a máte rádi zajímavé detaily, vyzkoušejte modely na platformě, anebo kousky s kontrastní podrážkou.

Foto: Archiv firem

1. Converse, 2090 Kč. 2. Deichmann, 599 Kč. 3. Deichmann, 499 Kč. 4. Geox, Zoot, 2789 Kč.

Foto: Archiv firem

Vans

Zajímavým doplňkem, který bílou botu ještě více ozvláštní a dodá jí punc jedinečnosti, je metalický detail. Ten může být například v podobě zesílené paty, anebo může být zlatou či stříbrnou nitkou vyšité logo značky.

Foto: Archiv firem

1. Diesel, 2660 Kč. 2. Gant, 2999 Kč. 3. Lacoste, 2690 Kč. 4. Replay, 2699 Kč.

Jedny z nejpohodlnějších bot do horkých dnů? Rozhodně nazouvací „loafers”, které v oblíbenosti střídají espadrilky. V kombinaci s bílou jsou sice náročnější na údržbu, nicméně k šatům s florálním motivem, anebo námořnickému vzoru budou vypadat naprosto dokonale.

Foto: Archiv firem

1. Tommy Hilfiger, 1890 Kč. 2. Tommy Hilfiger, 1690 Kč. 3. Lacoste, 2690 Kč. 4. Calvin Klein, 2899 Kč. Vše Destroy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám