Hlavní obsah

Modrou oživíte botník i outfit do práce

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modrá na všechny způsoby. Modrá je barva moře, nebe, květin. Podle některých jde o barvu klidu a míru, odstín, který uklidňuje. Tmavě, ale i bledě modrá barva se ve velkém vrací právě ve dnech, kdy teploměry začínají atakovat letní teploty.

Foto: Takko

Modrá barva je v teplých měsících velmi oblíbená.

Článek

Do práce

Modrá barva se skvěle ladí s bílou. Kombinací, jak tyto dvě barvy ladit, je nespočet. Zkuste například bílé kalhoty nad kotníky společně s delší tunikou. V teplém počasí místo podprsenky s kosticemi oblečte krajkové spodní prádlo, třeba v akvamarínové barvě. Doplňky laďte, pokud se vám nechce do bílé, v jemně béžové barvě.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, Kat.jewelry, 2800 Kč. Psaníčko, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Krajková podprsenka Natori Bardot, Sassylady, 1500 Kč. Sandále na podpatku, F&F, 599 Kč. Košile, Takko, 499 Kč. Kalhoty, H&M, 699 Kč.

Na pláž

V ničem vám u moře nebude pohodlněji, než v dlouhých maxi šatech nebo volném overalu. Využijte opět moderní batiku a ethno vzory. Ať už zvolíte jedno, nebo druhé, nezapomeňte na plážovou nutnost - plavky, a samozřejmě také plátěné boty espadrilky, ideální letní obuv.  K modré, kromě bílé, můžete zvolit také růžové doplňky. Skvěle bude vypadat rozkvetlá čelenka s květinami nebo růžová, dlouhotrvající rtěnka.

Foto: Archiv firem

Čelenka, H&M, 299 Kč. Krémová rtěnka, Dermacol, 159 Kč. Plavky, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Espadrilky, New Yorker, 349 Kč. Overal, New Yorker, 549 Kč. Maxi šaty, Esprit, 1199 Kč.

Oživte svůj botník

Chcete kromě šatníku oživit také svůj botník? Žádný problém. Pokud se vám nechce do příliš světlé obuvi, ale zároveň se bojíte příliš výrazné divočiny, opět vsaďte na modrou. Odstínů je tolik, že nebudete vědět, jaký si vybrat. Elegance si žádá spíše tmavé odstíny námořnické a kobaltové modři, na volný čas volte akvamarínovou, tyrkysovou, neonově modrou a další, světlejší odstíny.

Foto: Archiv firem

1. Gino Rossi, Answear, 2899 Kč. 2. Karen millen, info o ceně v obchodě. 3. Superga, Fashiondays, 1799 Kč. 4. Paez, 1140 Kč. 5. Bogner, info o ceně v obchodě. 6. Adidas Superstar, 2599 Kč. 7. Bogner, info o ceně v obchodě. 8. Deichmann, 599 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Džínová sukně se nosí ve všech délkách

Velký džínový trend 80. let se znovu vrací do módy. Jak už bývá ve fashion světě velkým zvykem, staré trendy se recyklují a opět se stávají velmi žádaným...

Móda 90. let opět na scéně

Obrovský trend 90. let se vrací, a to společně s podivným pytlovitým oblečením, vyšisovanou džínovinou, kalhotami „mrkváčemi”, krátkými topy nad pupík...

Výběr článků

Načítám