Hlavní obsah

Nepostradatelné kabelky na léto

Novinky, Eva Dvořáková

Módní styly i trendy jsou většinou velmi závislé na počasí. A momentálně, kdy se snažíme toho na sobě mít co nejméně, jsou nám velké kabelky do ruky i na rameno spíše přítěží než stylovým doplňkem. Proto zvolte letní alternativu kabelky, stylové psaníčko!

Foto: Archiv firem

V létě je nejpohodlnější alternativou kabelky psaníčko do ruky.

Článek

Spousta žen na ně nadává, přesto ale bez nich nemůže žít. V kabelkách s sebou většinou „taháme” svou malou soukromou kancelář. Nemůžeme se bez ní obejít, je to naše pravá ruka. A i když ji někdy nesnášíme kvůli tomu, jak je těžká, je naší nejlepší kamarádkou a trávíme s ní naprostou většinu času.

Skýtá útočiště našim plánovačům času, cestovní kosmetické taštičce, svačinám, obědům v krabičce. S trochou snahy se do ní dá nacpat i cvičební úbor nebo převlečení v případě, že budeme spát jinde než doma. Hledáme v ní kapesníčky, když pláčeme, nebo čokoládu, když nás honí mlsná.

Nosíme v ní práci i věci do školy, je naší nepostradatelnou součástí. Občas je ale na čase ji na pár měsíců odložit (pokud to okolnosti dovolují), přemluvit se, vytřídit a uklidit její obsah a pořídit o několik kilo lehčí alternativu – psaníčko.

Ethno léto

Modré šaty s korálkovou aplikací zajistí potřebnou vzdušnost a pohodu v parných letních dnech, stejně tak jako obyčejné hnědé sandálky se zdobenými pásky. K ethno aplikaci na šatech slaďte i kabelu a na ruku pak jen zapněte zlaté hodinky. Takhle se v čase, ve městě ani na pláži neztratíte.

Foto: Archiv firem

Modré šaty s korálky, F&F 449 Kč. Zlaté Nixon hodinky s cvoky, Femipleasure 2590 Kč. Zlato růžová kabelka, H&M 899 Kč. Sandálky, CCC 399 Kč.

Sázka na jistotu

Raději než sukně a šaty oblékáte kraťasy, protože si na mini netroufáte? Zkuste kompromis v podobě šortek, které se podobají sukni. Skládaný spodek je dostatečně zajímavým detailem, proto doplňujte jednoduchým denimem a bílými doplňky. S čím si ale můžete vyhrát, je kosmetika a make-up. Nehty nalakujte v barvě šortek, rty přetřete růžovou rtěnkou.

Foto: Archiv firem

Psaníčko, H&M 399 Kč. Balerínky, Mel, prodává Destroy. Džínová bundička, H&M, 899 Kč. Lososové šortky a lak na nehty, obojí Topshop, info o ceně v obchodě. Lesklá rtěnka, NYC 100 Kč.

Jednolitý mentol

Ano, v jednoduchosti je krása. Opět, ruku v ruce s pohodlím, oblékněte lesklý mentolový overal s vázáním za krk, vyčešte drdol, na krk zapněte zajímavý šperk, do ruky popadněte holografické psaníčko. Jednolitý mentolově zelený blyštivý model rozbijte neonovými nehty.

Foto: Archiv firem

Mentolový overal, Orsay 1199 Kč. neonový lak na nehty, Dermacol 39 Kč. Holografická kabelka, Asos. Zelený náhrdelník na krk, Orsay, info o ceně v obchodě.

Ve stylu pin up

Jako sex symbol ze šedesátých let budete vypadat díky pouzdrové černé sukni a do špičky střiženému pruhovanému topu. Na nohy obujte ikonické lodičky s mašlí, oční víčka ozdobte nesmrtelnými linkami, nehty zářivě červenou. Tento styl by vám záviděla i samotná Marilyn Monroe.

Foto: Archiv firem

Černá pouzdrová sukně, Topshop, info o ceně v obchodě. Proužkovaný top, Ann Christine, 349 Kč. Tekuté oční linky 199 Kč, sytě červený lak na nehty 149 Kč, obojí Avon. Plastové lodičky, Mel, prodává Destroy. Černé psaníčko, Mango 499 Kč.

 Hravý mišmaš

Nemáte příliš času a potřebujete se vypravit? Oblékněte šedé šaty nad kolena, baleríny s vykrojenou špičkou, brýle a „citrón” do ruky. Není nic pohodlnějšího než jednoduchý a zároveň originální outfit, který si zahrává s hranicí nevkusu.

Módu je vždy potřeba brát s nadhledem, a nehledět na tázavé pohledy ostatních, kteří mohou hravost a lehkost módního vkusu jen závidět.

Foto: Archiv firem

Šedé šaty s krajkovými rukávy, Ann Christine, 529 Kč. Brýle Topshop, info o ceně v obchodě. Růžové balerínky, CCC 299 Kč. Citron místo kabelky, Asos.

Indiánská romantika

Bílá barva a krajka působí romanticky už samy o sobě. Pokud je ještě „podpoříte” náhrdelníkem a ethno psaníčkem do ruky, které budete přidržovat s bledě modře nalakovanými nehty, snový outfit je na světě. Okouzlete jím svou mysl i ducha a nakažte romantikou i vaše blízké. Léto si zaslouží být milováno.

Foto: Archiv firem

Bílá tunika a nádhrdelník, obojí Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Psaníčko, F&F 379 Kč. bleděmodrý lak na nehty, Topshop, info o ceně v obchodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám