Hlavní obsah

Triky u tyče v podání profesionální tanečnice

Novinky, aš, mak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Latexové mini kraťásky spojené s vyzývavým vrškem, taneční sexy boty na vysokém podpatku a krásné ženské tělo svíjející se kolem tyče. Tak můžete často vidět devětadvacetiletou profesionální tanečnici Alenu Čechákovou, která učí tanec u tyče pole dance, i když tak trochu jinak. Okořeňuje ho různými tanečními kreacemi, díky kterým dělá z žen smyslné svůdnice.

Tyč pro mě symbolizuje muže, říká profesionální tanečnice

 
Článek

Tanec u tyče už dávno překročil hranice nočních klubů, kde měl dráždit přítomné pány, i když je stále dráždivý. Konají se však v něm i soutěže, kde účastnice prokazují často až akrobatické schopnosti, nad nimiž se tají dech. Pole dance má svou federaci a koná se v něm i mistrovská soutěž.

Alena Čecháková je jednou z tanečnic, které se pokoušejí spojit tanec u tyče s dalšími prvky, jako je latina či pohyby ze striptýzového tance, které, jak říká, pomáhají ženě znovu probudit pocit přitažlivosti a sexappealu. Tančí kolem tyče, spouští se bez držení rukou, ve vzduchu předvádí nejrůznější gymnastické kreace. Krásně vypracované tělo dokazuje, kolik dřiny za tímto sportem stojí.

„Bez tance si nedokážu představit život. Symbol tyče je pro mě jako symbol muže, ke kterému určitým způsobem přitancuju. Je to jako taková předehra, kde probíhá určité seznámení a potom to nějak vygraduje až třeba v milostný tanec na tyči, kdy muž je tam staticky a žena má roli svůdnice,“ přibližuje své pocity Alena.

Foto: Novinky

Sexy tanec u tyče

Tančí od čtyř let a má dlouholeté zkušenosti s vystupováním v nočních klubech, včetně těch prestižních na Ibize.

Věnovala se i striptýzu. Několikrát se v něm stala vicemiss strip Česka a Slovenska, ale vystupovala i v divadle mezi tanečníky věnujícími se japonskému modernímu tanci butó. Momentálně učí tanec u tyče, jako lektorka působí už řadu let.

V průběhu své taneční kariéry přišla na to, že je to vnitřní pocit, který září z ženy navenek a který určuje, zda je nebo není přitažlivá. A přitažlivá prý může být opravdu každá. Alena proto ženy učí, jak tancem přijímat své tělo a milovat ho takové, jaké je.

V průběhu své taneční kariéry přišla na to, že je to vnitřní pocit, který září z ženy navenek a který určuje, zda je nebo není přitažlivá. A přitažlivá prý může být opravdu každá. Alena proto ženy učí, jak tancem přijímat své tělo a milovat ho takové, jaké je.

"Striptýzový tanec může ženě skutečně pomoci vrátit se k tomuto pocitu. Pracuje totiž s částí těla, ze které vychází vztah k vlastnímu tělu a sexualitě. Žena si začne uvědomovat svou krásu a nestydí se ji neverbálně vyjádřit.“

Tanec u tyče tedy není jen o pohybu a posilování. Ale i o tom najít lásku k sobě samé. Není určen výlučně jen dívkám, které mají zkušenosti s gymnastikou nebo akrobacií, i když ty se snáze naučí triky. Jak ale říká Alena, základní prvky se může naučit každá žena. A může tak lépe ukázat svoji ženskost, navíc jí to zpevní postavu a každý zvládnutý prvek posílí i sebevědomí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám