Hlavní obsah

V Indii hromadně znásilnili čtrnáctiletou dívku, pak ji vyhodili z vlaku

Patna

Čtrnáctiletou dívku z indického státu Bihár v pátek večer unesla, hromadně znásilnila a nakonec vyhodila z vlaku skupina šesti nezletilých chlapců. Dívka utrpěla vážná zranění, včetně pětinásobné zlomeniny pánve, a ztratila mnoho krve. Bezvládné tělo našli příbuzní u železniční trati. Dívka by se však měla uzdravit. Informoval o tom server Times of India.

Foto: Novinky

Indický policista (ilustrační foto)

Článek

Mladíci na dívku zaútočili, když chtěla vykonat potřebu. „Někdo mě popadl zezadu, nasadil mi roubík a zavázal oči. Odvlekli mě do nedalekého pole. Bylo jich šest nebo sedm. Poznala jsem dva ze svých sousedů,“ citují Times of India znásilněnou dívku.

Při útoku podle svých slov ztratila vědomí. „Když jsem se probrala, byla jsem ve vlaku. Ti dva, které jsem poznala, mě vyhodili z vlaku a já opět ztratila vědomí.

V nemocnici ji nechali čekat 14 hodin

Tím ale útrapy nejmenované dívky neskončily. Když ji rodina po dvanáctihodinovém pátrání našla a odvezla do nemocnice, nechal zraněnou tamní personál téměř čtrnáct hodin ležet na zemi. Ochranka údajně chtěla úplatek za to, že dívce poskytne lůžko. Když už se znásilněná Indka dočkala pomoci, vyžádalo si její poranění čtyřiadvacet stehů.

Jednoho z pachatelů už se podle informací indické policie podařilo dopadnout. Zbylí jsou stále na útěku.

O častém sexuálně motivovaném násilí se v Indii mluví od roku 2012, kdy skupina mužů hromadně znásilnila dívku v autobuse v Dillí. Studentka tehdy vážným zraněním, která utrpěla, podlehla.

Reklama

Výběr článků

Načítám