Hlavní obsah

Žena se upálila i se třemi dětmi

Právo, DPA, kov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

V Berlíně se v noci na pátek upálila v autě Ursula W. (48) i se svými třemi dětmi Franziskou (11), Lukasem (10) a Simeonem (6). Policie a hasiči, zalarmovaní o půl třetí ráno, našli ve voze zuhelnatělá těla a kanystr obrácený hrdlem dolů.

Článek

Sebevražedkyně, která pracovala jako sekretářka na jedné katolické faře v Berlíně, ještě před zoufalým činem poslala na záznamník spícího manžela Andrease (48) poslední vzkaz: "Už nemůžu dál, vezmu si život a děti beru s sebou. Není to tvoje vina. Zařiď si nový život."

Muž našel vzkaz až před pátou ranní. Když zjistil, že je doma sám, nahlásil policii zmizení rodiny. Vzápětí dostal zprávu o hrůzném činu. Sousedé ženu označili za dobrou matku, která se pečlivě starala o rodinu.

Vyšetřovatelé předpokládají, že před smrtí své děti omámila, aby netrpěly a že k rozhodnutí zabít je dospěla asi proto, aby později nebyly terčem poznámek, že jejich matka spáchala sebevraždu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám