Hlavní obsah

Vrazi uřízli Slovákovi hlavu zaživa, hrozí jim doživotí

– Žihárec
Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Slovenskem otřásla krutá vražda 37letého Daniela Horvátha, kterému vrazi uřízli hlavu zaživa. Potvrdila to soudní pitva. Policie tento pátek obvinila z vraždy tři muže ve věku 17, 18 a 39 let. „Obviněným hrozí 20 až 25 let vězení, případně až doživotí,“ uvedla policejní mluvčí Renáta Čuháková.

Foto: Profimedia.cz

Případ vyšetřuje slovenská policie. Ilustrační foto

Článek

K vraždě došlo před týdnem v obci Žihárec a tělo bez hlavy bylo nalezeno po několika dnech u obce Šoporňa (okres Galanta).

Podle dosavadních informací se Daniel dostal do konfliktu s trojicí mužů v místní hospodě. Ztlučeného Daniela muži odvezli na kolečku do nedalekého domu hospodského, kde mu měli ještě zaživa uříznout hlavu.

Podle televize Joj je zadržený 39letý muž profesionálním řezníkem a už v minulosti se dostal do křížku se zákonem. Vrazi následně odvezli tělo do Šoporně a hodili ho do žumpy za obcí. Zde se našla i hlava.

Daniel po sobě zanechal družku a pětiletou dcerku. Ve vesnici, kde se krutá vražda odehrála, vládne napjatá atmosféra a neustále zde hlídkují policisté. Příbuzní zadržených se bojí msty Danielovy rodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám