Hlavní obsah

V Maďarsku se srazil vlak s dodávkou, pět mrtvých

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při ranní srážce vlaku s dodávkou na jihu Maďarska zemřelo pět lidí a deset se jich zranilo. Tragická srážka se stala v obci Mindszent na jihovýchodě země. Vlak po nehodě vykolejil, informovala agentura MTI.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Maďarsku se srazil náklaďák s vlakem, pět lidí nepřežiloVideo: Reuters

 
Článek

Dodávka vjela na železniční přejezd před sedmou hodinou ráno ve chvíli, kdy tudy projížděl motorový osobní vlak ve směru Szentes a Hódmezövásárhely. Pět mužů z dodávky havárii nepřežilo.

Foto: MTI

Při srážce vlaku a dodávky zemřelo pět osob.

Ve chvíli srážky cestovalo ve vlaku 22 osob. Po nárazu vlak vykolejil a převrátil se. Dodávka byla odhozena zhruba 20 metrů od místa srážky a motorový vlak se nacházel asi 60 metrů od místa nárazu. Ve vlaku se vážně zranily dvě osoby a osm osob bylo zraněno lehce.

Foto: MTI

V dodávce zemřelo pět mužů.

Podle agentury MTI byl semafor na železničním přejezdu plně funkční a dodávka vjela na koleje na červenou.

Provoz na železniční trati byl přerušen. Podle mluvčího záchranářů Pála Györfiho zasahovalo na místě deset sanitek a nedaleko místa havárie přistál také záchranářský vrtulník. Zraněné ošetřili v nemocnicích v okolních městech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám