Hlavní obsah

Učitelka porodila ve třídě s pomocí kolegů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Přímo na svém pracovišti na základní škole v anglickém Chigwellu porodila 30letá učitelka Diane Krish-Veeramanyová. Minulý čtvrtek se účastnila porady, když se jí udělalo nevolno a začaly jí kontrakce. S pomocí kolegů pak ve třídě porodila syna Jonaha, informoval server BBC.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Napsala jsem zprávu manželovi, ať pro mě přijede. Kolegové se ptali, jestli nechci sanitku, ale já jsem řekla, že chci jen domů. Nepřipadalo mi, že přijdou kontrakce,“ popsala novopečená matka.

Krish-Veeramanyová měla týden před termínem a myslela si, že by poznala, kdyby začala rodit, jelikož už jedno dítě měla.

O pár minut později ale bylo jasné, že rodí. Pomáhali jí při tom tři učitelští asistenti. Jeden měl na telefonu nemocnici, druhý sanitku, třetí manžela. „Všichni jednali naprosto instinktivně a opravdu mě podrželi. Strhlo se to tak rychle. Během dvaceti minut byl Jonah na světě. Naštěstí můj manžel stačil dorazit dřív, než jsem porodila,“ poznamenala Krish-Veeramanyová.

„Teď si děláme srandu, že dorazil hned první den do školy pozdě, protože se narodil až po zvonění,“ dodala matka.

Vedení školy dalo pojmenovat třídu, v níž rodila, podle Jonaha.

Reklama

Výběr článků

Načítám