Hlavní obsah

Tatínek spinká. Tři malé děti v Bavorsku žily několik dní v domě s mrtvým otcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Případ tří malých dětí, které strávily několik dnů v domě s mrtvým otcem, zasáhl celé Německo. Tatínek spinká, prohlásila čtyřletá dívenka, když děti objevila jejich teta. V tu dobu byl pětatřicetiletý otec dívek již tři dny po smrti, píše server týdeníku Focus.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Děsivý případ se stal v malé vesnici v hornobavorském okrese Altötting. Dívky ve věku dva, tři a čtyři roky strávily v domě se svým mrtvým otcem několik dnů, než je našla jejich teta.

O své mladší sourozence se pečlivě starala nejstarší holčička. Dávala jim jíst a pít. Všechny pak čekaly, až se tatínek probudí.

Muž podle provedené pitvy zemřel v noci na 14. září. Co bylo příčinou úmrtí, server nezmiňuje, ale policie potvrdila, že násilný trestný čin ani sebevražda to nebyly. Jeho smrt měla být náhlá, ale neměl na ní nikdo podíl.

Teta dívek znervózněla, když ho nemohla zastihnout na telefonu, a nakonec se k nim domů vypravila. To bylo ale až 17. září. Právě ona objevila všechny tři děti i jejich mrtvého otce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám