Hlavní obsah

Srážka s českým kamiónem na Slovensku stála řidičku život

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

K čelní srážce českého kamiónu a osobního vozu Daewoo Matiz došlo v pondělí mezi slovenskými obcemi Boleráz a Bíňovce v okresu Trnava. Sedmapadesátiletá řidička osobního vozu na místě zemřela.

Foto: Policie SR

Zničený osobní vůz na Trnavsku

Článek

Podle řidiče kamiónu osobní vůz na rovné silnici přejel do protisměru a nehodě se už nedalo zabránit. „Už se jí nedalo vyhnout,“ řekl televizi Markíza šokovaný řidič. Televize uvedla, že řidička mohla mít zdravotní problémy. „Silnice byla prázdná, volná a napasovala to do mě,“ dodal řidič.

Přivolaní záchranáři už ženě nedokázali pomoci. „Utrpěla rozsáhlá devastační zranění celého těla, kterým na místě podlehla,“ řekl mluvčí záchranářů Boris Chmel.

„Řidič kamiónu z České republiky zraněn nebyl a dechová zkouška na alkohol byla u něho negativní,” řekla trnavská policejní mluvčí Martina Kredatusová.

V nádrži kamiónu bylo asi 800 litrů nafty. Značná část vytekla do půdy a zasahovat museli také hasiči. Silnice byla asi dvě hodiny neprůjezdná.

Reklama

Výběr článků

Načítám