Hlavní obsah

Slovák při močení spadl do šachty a odhalil drogy za čtvrt milionu

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Náhoda pomohla bratislavským policistům při odhalení značného množství drog v autě. Muž spadl do nezabezpečené šachty, jeho kamarád přivolal pomoc, a když šel pro doklady do vozidla, policisté našli v jeho kufru drogy v hodnotě 10 tisíc eur (přes 270 tisíc korun).

Foto: Policie SR

Zadržené drogy

Článek

Slovenská policie uvedla, že případ se stal v sobotu v Bajkalské ulici ve druhém bratislavském obvodě.

„Kolem 4.30 jsme přijali oznámení o muži, který spadl do šachty. Muž byl po vytažení ze šachty převezen do nemocnice,“ konstatovala policie.

Foto: Policie SR

Zadržené drogy

Oznamovatel případu, 30letý Juraj G. z Bratislavy, policistům na místě řekl, že tam spolu čekali na známého automechanika, protože se jim porouchal vůz. Kamarád si odskočil vykonat malou potřebu a spadl do nechráněné šachty.

Pervitin, extáze i kokain

„Policisté vyzvali oznamovatele, aby předložil doklady od vozidla. Když muž hledal v kufru auta doklady, policisté si všimli několika sáčků s tlakovým uzávěrem a mikrováhy. Pro podezření ze spáchání trestné činnosti si vyžádali souhlas prokurátora k provedení prohlídky vozidla,“ uvedla policie.

Foto: Policie SR

Zadržené drogy

Při prohlídce vozidla zajistili policisté omamné a psychotropní látky v celkovém objemu 2205 dávek metamfetaminu, šest dávek extáze, 16 dávek kokainu a jednu dávku marihuany.

„A nechcete taky něco?”

„Muž po omezení osobní svobody nabízel policistům finanční hotovost, hodinky i samotné drogy, pokud věc nebudou řešit,“ konstatovala policie.

Juraj G. tak bude čelit nejen obvinění z drogové trestné činnosti, ale také obvinění z pokusu korupce. Hrozí mu 10 až 15 let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám