Hlavní obsah

Řekyni po pokusu o znásilnění upálili před domem jejích rodičů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soluň

Řecká policie vyšetřuje případ brutální vraždy 33leté ženy ve městě Xanthi na severovýchodě země. Neznámí muži ji přepadli v noci na čtvrtek před domem, v němž bydlí její rodiče, a pokusili se ji znásilnit. Když se jim to nepovedlo, ženu pobodali a následně zapálili s pomocí benzinu z nádrže přistaveného motocyklu. O události informovala agentura AFP.

Foto: Profimedia.cz

Řecký policista. Ilustrační foto

Článek

Žena je dcerou ve městě známého obchodníka. Žila v Soluni a do Xanthi přijela, aby strávila Vánoce s rodinou. Když se ve čtvrtek nad ránem vracela do obytného domu nedaleko hlavního náměstí, přepadli ji dva, možná tři muži.

Mladou ženu pak trýznili a zabili přímo pod balkónem jejích rodičů. Její zoufalý křik uslyšeli sousedé a přivolali policii, ta ale po příjezdu na místu našla už jen ohořelé nahé ženino tělo. Útočníci, kteří si zřejmě odnesli kabelku zavražděné, utekli.

Vyšetřovatelé po pachatelích usilovně pátrají. Mimo jiné zakázali odvoz odpadků z okolí místa činu, aby je mohli důkladně prozkoumat.

Reklama

Výběr článků

Načítám