Hlavní obsah

Policie pátrá po synech známé slovenské moderátorky

– Bratislava
Právo, Ivan Vilček

Slovenská policie vyhlásila pátrání po osmiletém Harlowovi Paxovi Hulshovi a pětiletém Theodorovi Stevenovi Hulshovi. Jedná se o syny populární slovenské moderátorky Very Wisterové (42).

Foto: Facebook Policie SR

Zleva Harlow Pax Hulsh a Theodor Steven Hulsh

Článek

Svědci je naposledy viděli ve čtvrtek v obchodním centru v Bratislavě, ale pak se jejich stopa ztrácí. Kluci byli se svým otcem Jeremym Hulshem (40), který je stále manželem Wisterové. Dvojice už spolu nežije od konce roku 2016. „Hulsh nemohl rozdýchat, že po rozchodu byli chlapci soudem svěřeni do péče matky a on je mohl vídat jen v určenou dobu,“ napsal deník Nový čas.

Foto: Profimedia.cz

Vera Wisterová, slovenská moderátorka

Wisterová žila s manželem v Izraeli, ale po vážné manželské krizi se sbalila a vrátila se i se syny na Slovensko, kde začala nový život. „Hulsh syny pravidelně navštěvoval, ale soud rozhodl, že je může vidět pouze v úterý a čtvrtek a každý druhý víkend, navíc jen tři hodiny, a to v přítomnosti Wisterové nebo osoby, kterou ona určí,“ napsal list.

Zmizení obou synů moderátorka deníku potvrdila. „Vzal je otec a od té doby nevím, kde jsou,“ řekla zoufalá Wisterová. Moderátorka uvedla, že její manžel, který má americké i izraelský občanství, měl u sebe cestovní pasy dětí, takže mohl se syny odjet kamkoli. Podle zatím nepotvrzených informací mohl Hulsh odletět s dětmi do Kanady a pak se automobilem přesunout do Spojených států.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám