Hlavní obsah

Opilý slovenský řidič se nechtěl nechat předjet. Na druhé auto střílel vzduchovkou

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devětatřicetiletý muž z Ukrajiny chtěl v neděli v noci předjet u východoslovenské obce Sečovce vozidlo s trebišovskou poznávací značkou. Řidič slovenského vozu mu v tom bránil zrychlováním, kličkováním a pak vystřelil ze vzduchové pistole směrem k ukrajinskému autu.

Foto: Polícia SR

Řidič na ukrajinské vozidlo střílel ze vzduchové pistole

Článek

Jak informovala slovenská policie na sociální síti, třiadvacetiletý slovenský řidič vystřelil do vzduchu celkem třikrát a pak i směrem na Ukrajince, který se ho snažil předjet.

„Řidič vystrčil z okna ruku, ve které držel krátkou zbraň, třikrát vystřelil do vzduchu a následně na vozidlo jedoucí za ním. Po oznámení případu policisté vozdilo i řidiče vypátrali, přičemž zjistili, že muž jezdil pod vlivem alkoholu a bez řidičského průkazu. Zbraň dobrovolně vydal,” uvedla policie. Jednalo se o krátkou vzduchovou zbraň kalibru 4,5 milimetru.

Slovenský řidič nafoukal při dechové zkoušce 1,92 promile. „Vyšetřovatel muže obvinil z výtržnictví a ohrožování pod vlivem návykové látky,” dodala policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám