Hlavní obsah

Na dálnici pod Tatrami se srazilo 17 automobilů a autobus

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Na zasněžené části slovenské dálnice D1 mezi obcí Spišský Štvrtok a městem Poprad na severu Slovenska se v neděli stala hromadná nehoda 17 automobilů, dvou dodávek a jednoho autobusu. Dva lidé utrpěli lehčí zranění.

Foto: Twiter, Zelená vlna

Srazilo se 17 automobilů a autobus.

Článek

Dálnice ve směru na Poprad je uzavřená, sdělil agentuře TASR operační důstojník krajského ředitelství hasičského a záchranného sboru v Prešově. „Na 334. kilometru se srazilo 17 osobních vozů, dvě dodávky a jeden autobus,“ potvrdil operační důstojník s tím, že na místě zasahovalo 14 hasičů z Levoče, Popradu a Prešova se sedmi kusy techniky.

Foto: Policie SR

Sněžení způsobilo pro řidiče komplikace.

Sněžení způsobilo komplikace pro řidiče především v okolí Popradu, Kežmaroku, Vysokých Tater a Spišské Nové Vsi. Dopravní servis informoval o dalších nehodách a zasněžených silnicích na severu Slovenska.

Meteorologové potvrdili, že na severu napadlo přes deset centimetrů nového sněhu. Web imeteo.sk upozornil na sněhovou bouři v okolí města Martin.

Tři kamiony v Pensylvánii narazily do autobusu: Pět mrtvých a 60 zraněných

Amerika
Foto: Policie SR

Dvě osoby utrpěly lehčí zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám