Hlavní obsah

Komentátor BBC přirovnal děravou obranu fotbalistů k tragédii letadla u Madridu

Novinky, Manchester Evening News

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Sportovnímu komentátorovi rádia BBC hrozí vyhazov. V přímém přenosu fotbalového utkání mezi Bradfordem a Rochdale použil srovnání s leteckou havárií u Madridu, kde minulý týden zemřelo 154 lidí.

Článek

Chris Price hovořil o ofenzivní hře mužstva z Rochdale, když řekl, že jeho hráči „dělají v obraně Bradfordu víc děr, než do španělského letadla“. Redakci BBC okamžitě bombardovali stížnostmi pobouření posluchači a stanice se musela omluvit.

Pětadvacetiletý reportér na volné noze se bránil, že mu šlo o barvitější popis a o to trochu se odlišit. Přiznal ale, že udělal „strašnou chybu“.

Při pádu stroje MD-82 společnosti Spanair u Madridu zemřelo 154 lidí, nehodu přežilo jen 18 pasažérů. Příčiny nehody se vyšetřují, britští specialisté analyzují černé skříňky. Poslední spekulace španělských médií zmiňují, že jeden z motorů mohl být během startu zapnutý na zpětný chod.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám