Hlavní obsah

Čech se Slovenkou shodili v Bratislavě seniorku ze schodů, hrozí jim až 12 let

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Bratislava

Těžká zranění způsobili devětadvacetiletý Ivo B. z České republiky a třiačtyřicetiletá Monika P. z Nového Mesta nad Váhom důchodkyni, kterou shodili v domě na bratislavské ulici Jelenia ze schodů. O případu informovala slovenská policie v pondělí na sociální síti.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Když si devětasedmdesátiletá sousedka stěžovala v noci z pátku na sobotu na hlučné chování dvojice, ta na seniorku zaútočila. „Oba vyhrožovali důchodkyni zabitím, fyzicky ji měli napadnout a shodit ze schodů. V důsledku toho utrpěla poškozená zranění, kvůli nimž byla převezena do nemocnice,“ uvedla policie.

Muž se ženou se po útoku zavřeli v bytě a odmítli otevřít dveře zasahujícím policistům. „Na místo byl proto povolán policejní vyjednavač a pohotovostní policejní útvar. Dveře otevřeli až po jejich příjezdu,“ konstatovala policie.

Muž a žena byli umístěni do cely předběžného zadržení a vyšetřovatel vypracoval návrh na vazební stíhání. Oba byli obviněni z ublížení na zdraví v souběhu s přečinem nebezpečného vyhrožování. Hrozí jim pět až dvanáct let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám