Hlavní obsah

Berlusconi čelí skandálu kvůli sedmnáctileté tanečnici

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Italský premiér Silvio Berlusconi se znovu ocitl v centru pozornosti kvůli přátelství s dospívající ženou, tentokrát sedmnáctiletou břišní tanečnicí z Maroka. Deník Corriere della Sera navíc napsal, že předseda vlády dívce obviněné z krádeže pomohl z policejní vazby na svobodu.

Foto: Profimedia.cz

Karima Keyek

Článek

Berlusconiho manželka Veronica Lariová, která se s ním rozvádí, premiéra obvinila z chorobného sukničkářství. Berlusconi čelil několika skandálům kvůli večírkům ve svých rezidencích, kam si zval mladé ženy včetně prostitutek. Bezprostředním popudem pro podání žádosti o rozvod podle Lariové ale byla Berlusconiho účast na narozeninové oslavě 18leté Noemi Letiziové, které daroval zlatý a diamantový náhrdelník.

V současnosti je ale středem pozornosti jiná dospívající dívka, a to 17letá Karima Keyek, břišní tanečnice původem z Maroka. Dívka, která prý v Itálii pobývá ilegálně, tvrdí, že vydá knihu o schůzkách a večírcích s dnes 74letým premiérem, jenž se s ní údajně přestal stýkat, když se dozvěděl její skutečný věk. Do té doby si myslel, že má okolo dvaceti let.

Berlusconi nepopírá, že se s mladou tanečnicí zná a že ji zval na večírky. List Corriere della Sera ale navíc zveřejnil zprávu, že Berlusconi dívce podezřelé z krádeže peněz a cenností přítelkyni v Miláně, pomohl z policejní vazby na svobodu.

Mělo se to stát v květnu. Berlusconi měl policistům v Miláně osobně nařídit, aby dívku osvobodili a upustili od obvinění. Premiér měl tvrdit, že dívka vystupující pod uměleckým jménem Ruby (odtud se aféra nazývá Rubygate) je vnučkou egyptského prezidenta Husního Mubáraka, což není pravda.

Ministerský předseda se údajně dozvěděl, že se dívka ocitla v potížích od brazilské modelky, které dal své telefonní číslo o několik měsíců dříve. Úřady netuší, kde se mladá tanečnice v současnosti nachází.

Reklama

Výběr článků

Načítám