Hlavní obsah

U Borise Johnsona byla kvůli hlasité hádce s partnerkou policie

Londýn

U londýnského domu, kde se svojí přítelkyní žije možný příští britský premiér Boris Johnson, v noci na pátek kvůli hlasité hádce zasahovala policie. Informuje o tom deník The Guardian. Johnsonův soused, který policii přivolal, listu řekl, že zevnitř slyšel ženský křik a „bouchání a rány”. Podle policie se nikomu nic nestalo.

Foto: Henry Nicholls, Reuters

Boris Johnson

Článek

Podle nejmenovaného souseda bylo z domu exministra zahraničí slyšet, jak jeho partnerka Carrie Symondsová křičí "nech mě být" a "vypadni z mého bytu". Zdroj The Guardian proto šel zaklepat na vchodové dveře, ale nikdo nepřišel otevřít.

Už předtím si soused začal pořizovat audiozáznam události, který si reportéři The Guardian vyslechli. "Na nahrávce je slyšet, jak Johnson odmítá z bytu odejít a Symondsové říká 'nech můj zas... laptop na pokoji', načež se ozve hlasitý rachot," napsal deník.

Znepokojený soused nakonec zavolal policii.

Ta nejdříve na dotaz The Guardian uvedla, že u inkriminované adresy nemá žádný záznam o incidentu domácího charakteru, později ale k věci vydala prohlášení: "V 00:24 (01:24 SELČ) v pátek 21. června reagovala policie na výzvu místního obyvatele. Volající měl starost o svoji sousedku. Policisté byli na místě a mluvili se všemi osobami žijícími na dané adrese, přičemž byli všichni v pořádku." Žádné kroky policie podle prohlášení neučinila.

Johnson se aktuálně uchází o post lídra Konzervativní strany, přičemž ve čtvrtek jakožto jasný favorit postoupil do finálové fáze společně s ministrem zahraničí Jeremym Huntem.

Johnsonovi se loni rozpadlo jeho manželství s Marinou Wheelerovou, se kterou má čtyři děti. V posledních týdnech se Johnson a Symondsová začali spolu ukazovat na veřejnosti a také spolu bydlet. V médiích se objevily informace, že pokud by bývalý starosta Londýna zvítězil ve volbě lídra konzervativců a stal se tak britským premiérem, do Downing Street by se s ním nastěhovala i jeho nová partnerka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám