Hlavní obsah

Pátrání po fotbalistovi Salovi pokračuje podmořským průzkumem

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podmořským průzkumem pokračuje pátrání po argentinském fotbalistovi Emilianovi Salovi. Letadlo, na jehož palubě cestoval, se ztratilo z radarů 21. ledna při letu z francouzského města Nantes do velšského Cardiffu. Pátrání probíhá v okolí ostrova Guernsey v kanálu La Manche.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V neděli odstartovalo podvodní pátrání po zříceném letadle, ve kterém cestoval fotbalista Sala Video: Reuters

 
Článek

Na místo pátrání dorazilo v neděli ráno pátrací plavidlo Geo Ocean III, které společně s dalším soukromým plavidlem provádí sonarový průzkum, uvádí BBC.

Foto: Stephane Mahe, Reuters

Fanoušek francouzského klubu FC Nantes drží snímek pohřešovaného fotbalisty Emiliana Saly.

Oficiální pátrání bylo po několika dnech odvoláno, dle úřadů nemohl v letadle, které pravděpodobně havarovalo, nikdo přežít.

Foto: David Vincent, ČTK/AP

Emiliano Sala v dresu Nantes

Rodina se s tím ale nehodlala smířit a vybrala na další pátrání několik milionů korun, díky kterým mohlo být znovu spuštěno.

Posila za miliony liber

Sala hrál do roku 2015 v Nantes, kde vstřelil celkem 48 gólů. Na podzim byl třetím nejlepším střelcem francouzské Ligue 1 s třinácti góly.

Nedávno za 15 milionů liber (436 milionů korun) přestoupil do klubu anglické Premier League Cardiff City.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám