Hlavní obsah

Ženu na severu Německa zapálil její manžel, zraněním podlehla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kiel

Osmatřicetiletou ženu v obci Kronshagen na severu Německa ve středu zapálil její jedenačtyřicetiletý manžel. Oběť utrpěla popáleniny na celém těle, kterým večer v nemocnici podlehla. Útočníka policie krátce po činu zatkla. Dvojice, která má dvě děti, žila odděleně, informovala agentura DPA.

Foto: Profimedia.cz

Místo v německé obci Kronshagen nedaleko Kielu, kde muž zapálil svou manželku, která zraněním podlehla.

Článek

Napadená byla ihned po činu převezena do nemocnice. Ve večerních hodinách zemřela. Její děti ve věku tří a sedmi let umístily úřady do náhradní rodiny.

Muže zadržela policie krátce po činu na místě, informoval server týdeníku Spiegel. „Okolnosti ani motiv činu zatím nejsou jasné,” řekl Spiegelu policejní mluvčí.

Server NDR.de tvrdí, že pár, o kterém policie nic bližšího neuvedla, přišel do Německa zhruba před 20 lety z nespecifikované africké země.

Ženu pachatel polil dosud neznámou tekutinou a zapálil na chodníku před klinikou dvanáctitisícové obce nedaleko města Kiel. Žena se z místa snažila utéct a dostala se na druhou stranu ulice, kde jí pomohli kolemjdoucí, kteří plameny uhasili.

„Nebylo možné poznat, zda jde o ženu, či muže,” popsal stav oběti po útoku policejní mluvčí, podle něhož hrůzný čin vidělo až 20 svědků.

Svědci podle Spiegelu uvedli, že oběť slyšeli ze sanitky volat: „Mé děti, co bude s mými dětmi?”

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám