Hlavní obsah

Nadšení z rychlé jízdy, náraz a ticho. Video z bouračky zfetovaných mladíků jako varování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Videem z tragické jízdy dvou zfetovaných mladíků, kteří se v dubnu zabili v hrabství Sussex, varuje britská policie před podobně hazardní jízdou. Zveřejnění záběrů pořízených kamerou z havarovaného auta schválili rodiče obou mladíků pro výstrahu ostatním, uvedla agentura PA.

Mladíci natočili svou smrt v autě v rychlosti 145 km/h. Videozáznam ze smrtelné jízdy zveřejnili jejich příbuzní

Článek

“Vychováváme své děti a učíme je, co je dobré a co špatné. Vedeme je a radíme jim v naději, že poslechnou, a když jednou dospějí, doufáme, že se budou rozhodovat správně. Opravdu nevím, proč se kluci rozhodli udělat to, co udělali, ale vinu přičítám oběma,” uvedla matka jednoho z nich.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

“Chtěla bych, aby to ostatním mladým lidem neušlo a oni si uvědomili, že nejsou nepřemožitelní, a jak cenné jejich životy jsou,” dodala.

Záběry ukazují poslední vteřiny života 20letého Kyla Careforda, sedícího za volantem, a jeho o rok staršího spolujezdce Michaela Owena.

Mladíci se ve svém voze Renault Clio hnali v neděli 12. dubna nad ránem po silnici rychlostí přes 140 kilometrů v hodině. V úseku přitom platilo omezení na 50 kilometrů za hodinu. Videozáznam zachycuje nadšení mladíků z rychlé jízdy, jejich smích a zpěv. Pak přišel náraz a po něm ticho.

Auto nabouralo do zdi kostela ve městě Crowborough a převrátilo se. Careford s Owenem byli na místě mrtví. Podle policie oba před jízdou požili drogu.

Owen po sobě zanechal pětiletou dceru.

Reklama

Výběr článků

Načítám