Hlavní obsah

S chlapci se na kolotoči utrhla kabina, jeden si zlámal žebra, druhý přišel o zuby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leicester

Těžkým zraněním 16letého hocha skončila sobotní nehoda v zábavním parku v anglickém Leicesteru. S Dannym Keoghem a jeho stejně starým kamarádem Conorem Bakerem se na kolotoči utrhla kabina. Jeden z hochů byl vymrštěn do vzduchu, druhý skončil pod kabinou, informoval tento týden server Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Na pouťové atrakci se utrhl vozík se dvěma chlapci

 
Článek

Keogh skončil se zlomenou rukou, polámanými žebry a dalšími zraněními hrudníku na jednotce intenzivní péče, Baker utrpěl zlomeninu nosu a měl vylámané zuby.

Nehodu zachytil na video 18letý Zimran Ilyas, který filmoval své kamarády. “Lidé kolem křičeli a plakali. Nemohl jsem uvěřit tomu, co se odehrálo,” popsal Ilyas. Štěstím bylo, že kabiny teprve nabíraly rychlost a točily se stále ještě při zemi.

Ředitel zábavního parku Kennedy Bates uvedl, že za 40 let provozování kolotočů ve městě se nikdy nic podobného nestalo. Doplnil, že je v kontaktu s příbuznými obětí. Příčina nehody není známa, policie ji stále vyšetřuje. Podle Batese byl technický stav všech zařízení pravidelně kontrolován.

Reklama

Výběr článků

Načítám