Hlavní obsah

Lupič se po přepadení bratislavské banky střelil do hlavy

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Drama zažilo největší bratislavské sídliště ve středu dopoledne. Ráno po deváté hodině vtrhl lupič do tamní banky s pistolí v ruce. Když ho při útěku obklíčili policisté, střelil se před zraky vyděšených obyvatel přímo do hlavy.

Foto: Tvnoviny.sk

Místo činu

Článek

Jak informovala slovenská média, muž ve věku asi 30 let vešel ráno do pobočky Tatra banky na Tupolevově ulici a žádal peníze. Mířil přitom na zaměstnance a na dva klienty banky pistolí. Pokladní mu v obavách o život vydala 5000 eur (asi 125 tisíc korun).

Když lupič banku opustil, okamžitě ho začala pronásledovat přivolaná policejní hlídka. Muž střílel kolem sebe a ohrožoval náhodné kolemjdoucí. Když viděl, že je obklíčený, klekl si na zem a střelil se do hlavy. Policie zjišťuje jeho totožnost.

„Je to hrozné. Jsem už stará, ale něco takového si nepamatuji. Mrtvý leží na mostě nad mrtvým ramenem Dunaje. Jak symbolické,“ cituje server čas.sk 75letou důchodkyni z bratislavské Petržalky.

Reklama

Výběr článků

Načítám