Hlavní obsah

Slovenská policie si došlápla na silniční piráty

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Podle informací zveřejněných slovenskou policií se překračování rychlosti stává v zemi národním sportem. Policie zveřejnila za poslední dny na sociálních sítích hned několik případů, kde řidiči překročili povolenou rychlost o 52 až 113 kilometrů v hodině.

Foto: Policie SR

Řidič překročil povolenou rychlost

Článek

Trenčínští dálniční policisté naměřili 41letému řidiči vozidla Seat rychlost 203 kilometrů v hodině v místech, kde je povolená rychlost 130 kilometrů v hodině. „Došlo k překročení povolené rychlosti o 73 kilometrů v hodině,“ uvedla policie. Řidič z okresu Prešov dostal pokutu ve výši 800 eur (přes 20 tisíc korun). „Dechová zkouška byla negativní,“ dodala policie.

Řidiči BMW naměřili policisté na dálnici D1 na východním Slovensku ve směru na Poprad rychlost 216 kilometrů v hodině. „Bylo zaznamenané překročení rychlosti o 86 kilometrů v hodině,“ uvedla slovenská policie. Řidiči byla rovněž udělena pokuta ve výši 800 eur (přes 20 tisíc korun).

Foto: Policie SR

Silniční pirát v Bratislavě

Řidič Volkswagenu překročil povolenou rychlost v Bratislavě na Rožňavské ulici více než dvojnásobně, když mu policisté v místech, kde je povolená padesátka, naměřili rychlost 102 kilometrů v hodině. Volvo se řítilo bratislavskou Oděskou ulicí rychlostí 106 kilometrů v hodině. Oběma řidičům přijde pokuta poštou.

Reklama

Výběr článků

Načítám