Hlavní obsah

Italská policie má tři lidi podezřelé ze znásilnění Polky a transsexuála v Rimini. Dva se přiznali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dva sedmnáctiletí Maročané se přiznali ke skupinovému znásilnění polské turistky a peruánského transsexuála v italském Rimini a policie zatkla také třetího podezřelého původem z Konga. V sobotu to uvedla rakouská agentura APA s odvoláním na italská média. Na útěku je ještě čtvrtý člen gangu, který by měl být původem z Nigérie.

Foto: Manuel Migliorini, ČTK/AP

Místo napadení polského páru

Článek

Podle agentury AP jsou Maročané bratři ve věku 15 a 17 let. Jiná média dříve uváděla, že jim je oběma 17 let. Podle agentury ANSA a italské státní televize je napadený člověk původem z Peru již identifikoval.

Gang minulý víkend na pláži rovněž do bezvědomí zbil přítele znásilněné Polky. Bratři byli identifikováni pomocí videozáznamu a policii se přihlásili v obci Montecchio di Pesaro ve středoitalském regionu Marche.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Na italské pláži napadli turistyVideo: Reuters

Policie pátrá po čtvrtém členovi skupiny. Má jím být plnoletý Nigerijec, který skupinu podle italských médií vedl.

Žádný ze tří zatčených zatím neměl s policií nic do činění, uvedly italské policejní orgány. Do vyšetřování případu se zapojuje i polská strana.

Letos přes dva tisíce znásilněných

Italské ministerstvo vnitra oznámilo, že v první polovině letoška se v Itálii stalo obětí znásilnění 2333 žen. Ve stejné době bylo kvůli sexuálním trestným činům udáno či zatčeno 2438 osob, z toho 904 cizinců.

V pátek agentura APA informovala o tom, že italské úřady řeší kromě zmiňovaných případů z Rimini i další znásilnění, z nichž jsou podezřelí imigranti. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám