Hlavní obsah

Brit přiznal novinám: snědl jsem ve Španělsku krajanku

LONDÝN/MADRID

Brit zadržovaný ve Španělsku za brutální vraždu své krajanky se k činu přiznal v dopise zaslaném deníku Daily Mirror. Potvrdil rovněž, že tělo oběti naporcoval a postupně pojídal. List otřesný případ zveřejnil ve čtvrtek.

Foto: Stanislava Dvořáková

Dny otevřených dveří umožnily prohlídku nejen vybavení současných učeben, ale také samotné budovy postavené v roce 1910-1914 a celého školního areálu.

Článek

Španělská policie dopadla Paula Duranta (44) v únoru. Nyní pobývá ve věznici Costa Blanca na jihovýchodě země. Pachatel pro Daily Mirror uvedl, že Karen Durrellovou (41) připravil o život ve městě Calp.

"Zabil jsme ji. Poté jsem její tělo rozřezal na malé kousky a části. To, co mi připadalo stravitelné, jsem snědl. Zbytky jsem vložil do malých pytlů používaných na odpadky a vhodil je do popelnic v celém městě," cituje list z Durantova dopisu.

"Ještě než jsem Karen připravil o život, řekl jsem jí, že jsem do Španělska přijel, abych zabíjel a jedl pedofily. V té době jsem byl duševně na dně. Věřil jsem, že mě poslal sám Bůh," napsal dále.

Deník také připomíná, že Durant byl už dvakrát v britském vězení, a to v 80. a v 90. letech za ozbrojené přepadení. Do Španělska uprchl loni v prosinci s falešným pasem, když po něm britská policie pátrala kvůli další loupeži v Londýně.

Durrellová, která cestovala po Španělsku se svým přítelem, se s Durantem setkala náhodu v baru. Pátrání, které se po jejím zmizení rozběhlo, vedlo až do jednoho bytu v Calpu, kde policisté objevili nože se stopami krve a pilu se zbytky lidské tkáně. Tělo oběti se nenašlo.

Reklama

Výběr článků

Načítám