Hlavní obsah

Řidič zuřil, že auto před ním jede pomalu. Vytáhl zbraň a zastřelil tříletého chlapce

Little Rock

Arkansaská policie pátrá po muži, který v sobotu večer při jízdě ve svém automobilu v jihozápadní části hlavního města Little Rock neudržel nervy na uzdě a vraždil. Zdálo se mu totiž, že auto před ním jede příliš pomalu, a tak vytáhl pistoli a vystřelil. Trefil tříletého chlapce na zadní sedačce a usmrtil ho.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie v Arkansasu vyšetřuje okolnosti smrti tříletého chlapceVideo: KATV, AP

 
Článek

Sedmačtyřicetiletá Kim Kingová-Maconová měla svého vnuka na víkend v péči a v sobotu večer se rozhodla, že ho vezme na nákup. Cestou k obchodu se na její vůz začalo zezadu tlačit auto, jehož řidič netrpělivě troubil. Podle některých zpráv žena zatroubila zpět, což zřejmě muže rozzuřilo.

Když pak Kingová-Maconová zastavila na světelné křižovatce, řidič využil druhého pruhu vedle ní a po zastavení po jejím boku si vystoupil a vytáhl pistoli. Žena duchapřítomně šlápla na plyn a výstřelu, který vyšel, se stačila vyhnout. Dojela na parkoviště před obchodem a myslela si, že nebezpečí s vnukem přestáli. Pak se ale otočila a zjistila, že byl zasažen a silně krvácí. S oživováním pomáhali i kolemjdoucí, ale chlapcův život se už nepodařilo zachránit.

Policie oznámila, že žena dodržovala předpisy a nedopustila se ničeho nedovoleného. Útočník, který cestoval v Chevroletu Impala tmavé barvy, stále uniká. Úřady vypsaly odměnu 20 000 dolarů (více než půl miliónu korun) za informace, které by vedly k jeho dopadení.

Reklama

Výběr článků

Načítám