Hlavní obsah

Na služebnu v Los Angeles vtrhl muž v sombreru, zmlátil policistu a utekl mu s pistolí

Novinky, jem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Americká policie ve středu zveřejnila záběry z útoku muže v sombreru na osazenstvo policejní stanice v Los Angeles. Jose Cerpa Guzman vběhl na služebnu, začal boxersky pohopkávat, levým hákem srazil prvního policistu k zemi, několikrát ho přetáhl ukořistěnou služební zbraní a následně i s pistolí utekl.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mexičan přišel na policejní služebnu a brutálně napadl policistuVideo: LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT, AP

 
Článek

Z Mexičanova běsnění na losangeleské policejní stanici z 26. září vznikl kamerový záznam, jehož sestřih ve čtvrtek zveřejnila agentura AP. Obsahuje i záběry z kamery umístěné na uniformě napadeného policisty. Ten při útoku utržil krvavá zranění.

Obětí útoku na služebnu v San Pendru na předměstí Los Angeles se stal policejní veterán Anthony Freeman, který je u policie přes 30 let. Na záznamu je slyšet jak po předem prohraném pěstním souboji a následném výprasku na zemi volá o pomoc. „Volejte záchranku, začínám omdlévat,“ křičí s tím, že mu pachatel vzal zbraň.

Krátce poté, co Guzman ze stanice uprchl, se za ním vydala policistka. Útočník po ní ale začal střílet, nasedl do auta a ujížděl. Strážcům zákona už pak netrvalo dlouho, aby muže dohonili a zadrželi.

Čelit bude obvinění z neuposlechnutí výzvy a následného pokusu o vraždu policisty, útoku poloautomatickou zbraní, ozbrojené loupeže a bránění se při zatčení. O motivu útoku se agentura AP nezmiňuje. Uvedla pouze, že vyjádření obhájce není k dispozici.

Reklama

Výběr článků

Načítám