Hlavní obsah

Muž se za rozchod expřítelkyni pomstil, postříkal ji benzínem a zapálil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Palm Bach

Ve vězení skončil v pondělí 52letý řidič kamiónu Roosevelt Mondesir, který u pumpy v Boyton Beach na Floridě postříkal svou 34letou expřítelkyni Naomie Bretonovou benzínem a pak ji zapálil. Žena, se kterou měl syna, skončila v nemocnici. Je šance, že se zotaví, uvedl list Sun Sentinel.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž na benzínové pumpě zapálil svou bývalou přítelkyniVideo: sun-sentinel.com

 
Článek

Mondesir ve svém jaguaru přijel k pumpě, kde Bretonová pracovala. Nepřivezl jí však čtyřletého syna, jak čekala. Běžel k ní s mačetou a plechovkou s benzínem.

Žena se pokoušela expřítele vyhodit a zamknout se u pokladen, křičela na Mondesira, ať vypadne, ale marně. Ten ji nakonec vytáhl ven, chrstl na ni benzín a zapálil ji.

Prodavač na pumpě zavolal na tísňovou linku.

Mondesir z místa ujel, za dvě hodiny jej však policie, která nasadila vrtulník i psy, dopadla. Skrýval se v křoví u obchodu 7-11.

Měsíce násilí a výhrůžek

Brentonová měla smůlu, že soudce neuvěřil její výpovědi, že ji Mondesir vyhrožuje, protože chce syna do své péče, a chtěla, aby mu zakázali přiblížit se k ní. Soudce jí nevyhověl pro nedostatek důkazů, i když uvedla, že než se od něj odstěhovala, doma rozřezal čalouněný nábytek.

Pár se dal dohromady v roce 2003 v Palm Beach. Když se Mondesir o dva roky později rozvedl, sestěhovali se k sobě. V roce 2008 se jim narodil syn. Pak se ale vztah zhoršil. Mondesir přítelkyni vyhrožoval, a jednou ji dokonce vyhodil z bytu. Měl záchvaty zuřivosti. V březnu na ni zavolal policii, že mu jednu vrazila, ona se hájila, že napřed udeřil on ji.

Když odešla, začal jí posílat výhružné SMS, v nichž psal, že se k němu buď vrátí, nebo se on pomstí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám