Hlavní obsah

Anonym vyhrožuje všem policistům v Dallasu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dallas

Anonym v Dallasu vyhrožuje všem policistům ve městě. Policejní oddělení v reakci na hrozbu podnikla mimořádná bezpečnostní opatření. Oznámila to policie v e-mailovém prohlášení.

Foto: Carlo Allegri, Reuters

Zvláštní zásahová jednotka SWAT před budovou policejního ředitelství v Dallasu

Článek

Podle místních médií bylo uzavřeno policejní ředitelství a budova je obklopena vozidly zvláštní zásahové policejní jednotky SWAT. Kolem se pohybovali ozbrojenci, napsaly agentury AP a Reuters.

Policie později oznámila, že pátrala po podezřelé osobě, nikoho však nenašla. Popřela, že by formálně uzavřela budovu policejního ředitelství. Podle svědka, na kterého se odvolává agentura Reuters, však byly ulice kolem budovy zabarikádované a vozidla nesměla vjet do oblasti.

Hrozba přišla jen pár dní po smrtelné střelbě v Dallasu. Při čtvrteční demonstraci ve městě proti policejnímu násilí proti černochům zastřelil černošský útočník pět policistů a sedm dalších zranil, poranil rovněž dva civilisty.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám