Hlavní obsah

Zájemci o studium na UK se v sobotu na Albertově dovědí vše potřebné

Právo, ťas
Praha

V sobotu 20. listopadu se na na pražském Albertově představí všech 17 fakult Univerzity Karlovy při tradičním informačním dnu školy. Zájemci se zde dozvědí nejen podrobné informace o studiu a přijímacím řízení na tuto nejstarší a největší českou univerzitu, ale zjistí například i možnosti ubytování či nabídku volnočasových aktivit.

Článek

Informační den je určen všem zájemcům o studium na UK. Mohou se zde inspirovat při volbě svého dalšího studia a dozvědět se kompletní informace o studijní nabídce UK. Na stáncích jednotlivých fakult se návštěvníci mohou zeptat na podrobnosti a podmínky studia (pro ak. rok 2011/2012), ubytování a řadu dalších informací, které jsou pro rozhodování o podání přihlášky na vysokou školu důležité.

O studentském životě na UK si zájemci budou moci popovídat také přímo se současnými univerzitními studenty. Ti představí například také vlastní zkušenosti ze studijních pobytů v zahraničí. Možnosti zájmové činnosti a fungování studentských spolků budou zase prezentovat zástupci Studentské unie UK.

V průběhu celého dne pak budou probíhat zajímavé prezentace zástupců jednotlivých fakult. Pro všechny zájemce jsou připraveny informace o studiu v zahraničí či možnostech celoživotního vzdělávání.

Uchazečům se speciálními potřebami budou v průběhu celého dne k dispozici osobní konzultace. Zájemci obdrží informace o službách a podpoře znevýhodněných studentů, zajištěna bude i konzultace s jednotlivými zástupci fakult UK.

Informační den UK se koná v sobotu 20. listopadu v budovách Přírodovědecké a 1. lékařské fakulty na Albertově v Praze 2 od 9:30 do 15:30 hodin a je pro všechny návštěvníky zdarma. Bližší informace k programu najdete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám